ΘΥΡΑ 3: “Ζητούμε από τον κόσμο της ΑΕΛ να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα χωρίς μουρμούρα και το ποδοσφαιρικό τμήμα να επιδείξει περισσότερη σοβαρότητα στη συνέχεια, αρχής γενομένης από αύριο”

Ανακοίνωση από ΘΥΡΑ 3

Ανακοίνωση εξεδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ, σχετικά με τον αυριανό(6/11) αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για την έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιήσουν.
Αναλυτικά:
Ήταν δεδομένο πως σε κάποια στιγμή τα ανεπιτυχή αποτελέσματα θα ερχόντουσαν, όπως επίσης δεδομένο ήταν πως αυτά θα έφερναν μαζί τους προβληματισμό και γκρίνια. Δεν πρόκειται να αποδώσουμε ευθύνες, ούτε πρόκειται να στήσουμε κάποιον στον τοίχο. Το τι πρέπει να διορθωθεί για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας είναι δουλειά των παικτών και του προπονητή τους οποίους καλούμε να κλείσουν τα αυτιά τους και να σκύψουν τα κεφάλια δουλεύοντας σκληρά για την επίτευξη των στόχων που οι ίδιοι έθεσαν το καλοκαίρι.
Ο φετινός μαραθώνιος είναι μακρύς και αμφίρροπος και δεν υπάρχει άλλος χρόνος για πισωγυρίσματα, γι’ αυτό και εμείς ζητούμε από τον κόσμο της Α.Ε.Λ να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα χωρίς μουρμούρα όπως επίσης απαιτούμε από όλους όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να επιδείξουν περισσότερη σοβαρότητα στην συνέχεια, αρχής γενομένης από αύριο.
Υπό κανονικές συνθήκες η ΘΥΡΑ 3 σήμερα θα ετοιμαζόταν για μια τεράστια απόβαση στην πρωτεύουσα, δυστυχώς όμως για τους γνωστούς λόγους αυτό δεν συμβαίνει. Λόγω λοιπόν των συνθηκών αύριο θα στήσουμε την δική μας ατμόσφαιρα στο προαύλιο του Νίκος Σολωμονίδης και θα φροντίσουμε οι φωνές μας να ακουστούν μέχρι την λευκωσία. Ο Κίτρινος Λαός ως γνωστόν ζει και αναπνέει για τέτοια παιχνίδια γι’ αυτό αύριο οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για μας, φέρνοντας το διπλό στην Λεμεσό.
Όσον αφορά τώρα τα του συνδέσμου, ανακοινώνουμε πως την Τετάρτη που μας έρχεται (10/11) η ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτή Γενική Συνέλευση στην αίθουσα Saint George με σκοπό να ενημερωθούν τα μέλη για το ζήτημα του οικήματος. Η σημαντικότητα της συνέλευσης είναι τεράστια γι’ αυτό και καλούμε ΟΛΟΥΣ τους ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ παλιούς και νέους να δώσουν το παρών τους. Είναι η στιγμή που σύσσωμος ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ οφείλει να είναι ενωμένος και συσπειρωμένος για να αντιμετωπίσει αυτήν την καλοστημένη πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον μας.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ – ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy