Γλύτωσαν τα χειρότερα οι δύο ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα

Τα νεότερα για Πίττα - Χάμπο και οι πρώτες εκτιμήσεις!

Η σημερινή(5/11) νίκη του Απόλλωνα κόντρα στη Δόξα με 3-0, δεν πανηγυρίστηκε όσο θα ήθελαν οι φίλοι της ομάδας αλλά και όλοι στο οικοδόμημα του Απόλλωνα, αφού έφερε τον τραυματισμό του Πίττα και του Χάμπου.

Ο μεν πρώτος αποχώρησε υποβασταζόμενος στο ημίχρονο για τα αποδυτήρια, ενώ ο δεύτερος αποχώρησε με ασθενοφόρο. Οι πρώτες πληροφορίες που συνέλεξε η ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του Χάμπου είναι πιο σοβαρός, ο ποδοσφαιριστής πέρασε από ακτινολογικές εξετάσεις που έδειξαν πρόβλημα στους συνδέσμους του αστραγάλου χωρίς οποιοδήποτε σπάσιμο. Ο ποδοσφαιριστής αύριο θα περάσει και από MRI, ενώ όσον αφορά το χρόνο αποθεραπείας οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ένα μήνα εκτός γηπέδου, ενω τον ακριβή χρόνο θα τον κρίνoyn οι αυριανές εξετάσεις.

Όσον αφορά τον Πίττα οι πρώτες εκτιμήσεις έδειξαν ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα στο πέλμα του ποδιού με τους συνδέσμους, με τον χρόνο επαναφοράς να είναι περίπου σε ένα εικοσαήμερο, με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις να λένε ότι ίσως βρεθεί στην αποστολή στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, στις 22 Νοεμβρίου.

Αύριο(6/11) αναμένονται να ξεκαθαρίσουν οριστικά όλα όσα αφορούν τους τραυματισμούς των δύο ποδοσφαιριστών. Τα ευχάριστε για τον Απόλλωνα, είναι ότι και οι δύο απέφυγαν τα χειρότερα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy