Όχημα παρέσυρε πεζό στη Λεμεσό – Σε κρίσιμη κατάσταση 44χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 44χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ σε τροχαία σύγκρουση, που συνέβη στη Λεμεσό

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 9μ.μ. χθες, στην οδό Κολωνακίου, στη Λεμεσό, όταν ο 44χρονος ο οποίος βρισκόταν πεζός στο δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονη κάτοικος Λεμεσού.

Ο 44χρονος τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα κρανίου και αυχένα και φέρει εγκεφαλική αιμορραγία. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η οδηγός του οχήματος υπεβλήθη σε άλκοτεστ και νάρκοτεστ, με αρνητικές ενδείξεις. Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy