Ολυμπιακός-Άιντραχτ: Φουλ για τους «16» οι Πειραιώτες!

Τη νίκη με την οποία θα αγκαλιάσει την πρωτιά στον 4ο όμιλο του Europa League, και την πρόκριση στους «16», θέλει ο Ολυμπιακός απόψε κόντρα στην Άιντραχτ, την οποία υποδέχεται στο Καραϊσκάκη.

Για περισσότερο από τρεις βαθμούς παίζει απόψε ο Ολυμπιακός με την Άιντραχτ στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική του Europa League (19:45, Cosmote Sport 3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και τους Γερμανούς είναι ένας «τελικός», αφού η πρωτιά στον 4ο όμιλο δίνει την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο γνωρίζουν πως μετά την ήττα (3-1) στην Φρανκφούρτη χρειάζονται το «τρίποντο» στο αποψινό ματς και στο επόμενο που ακολουθεί με τη Φενέρμπαχτσε, ξανά στο φαληρικό γήπεδο, για να πετύχουν τον πρώτο στόχο της σεζόν.

Ο Μαρτίνς δεν έχει φανερώσει τις προθέσεις του σχετικά με την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει απέναντι στους Γερμανούς, ζητώντας από όλους τους παίκτες να δείξουν προσοχή και συγκέντρωση για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου και Ελ Αραμπί.

Άιντραχτ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Χίντερεγκερ, Τουρέ, Ντουρμ, Γιάκιτς, Σο, Καμαντά, Μπόρε και Λάμερς.

Οι διαιτητές

Η UEFA ανακοίνωσε πως την αναμέτρηση στο Φάληρο θα διευθύνει ο Λευκορώσος, Αλεξέι Κουλμπάκοφ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντμίτρι Ζουκ και Ολεγκ Μασλιάνκο, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Βίκτορ Σίμουσικ και στο VAR οι Ιταλοί, Πάολο Βαλέρι και Φιλίπο Μέλι.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy