Κάθε αγώνας και γιορτή… σε άλλο επίπεδο πλέον ομάδα και κόσμος(pics)

Ο κόσμος του Άρη απολαμβάνει από φέτος όλα όσα θα ζήσει στο νέο γήπεδο με τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, μαζί με την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο

Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζούνε σε κάθε αγώνα του Άρη οι φίλοι και όχι μόνο της ομάδας.

Η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο έχει ανέβει σε ψηλά επίπεδα, όμως και όλο το οικοδόμημα της “Ελαφράς ταξιαρχίας” κάνει “ασκήσεις επί χάρτου” για τον τρόπο που θα χειρίζεται τους οπαδούς και φίλους της ομάδας στο νέο γήπεδο της Λεμεσού. Σε κάθε αγώνα του Άρη στο Τσίρειο, όχι μόνο ο κόσμος αλλά και εμείς που επιμελούμαστε το ρεπορτάζ, ζούμε καταστάσεις ευρωπαϊκών γηπέδων.

Όμορφες παρουσίες που καθοδηγούν τους φίλους της ομάδας, σνακ, ποτά και εδέσματα και μια μια κερκίδα όλο ζωντάνια με συνθήματα αλλά και τα εκπληκτικά τύμπανα που δίνουν τον ρυθμό, στο “Θεό του πολέμου” μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ακόμα μια παράσταση είναι έτοιμοι να ζήσουν το ερχόμενο Σάββατο(6/11) στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στην ΑΕΚ στο Τσίρειο, όσοι δώσουν το παρόν τους.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ και την κερκίδα των φίλων του Άρη:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy