Φωτορεπορτάζ από την πρώτη νίκη της Καρμιώτισσας κόντρα στον Ερμή – Νέοι Κ19(pics)

Παρακολουθείστε αποκλειστικό Φωτορεπορτάζ μέσα από το φακό του Lemesosinsports.com από την χθεσίνη(31/10) αναμέτρηση μεταξύ της Καρμιώτισσας και του Ερμή, για το Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 πρώτης Κατηγορίας

Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε χθες Κυριακή (31/10) στο Γήπεδο των Πολεμιδιών, στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας Νέων της Καρμιώτισσας απέναντι στον Ερμή, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μάριου Χαραλάμπους πήρε την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 3-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Νικόλας Χαραλάμπους, στο 2ο και 45ο λεπτό. Το 3-0 έγραψε ο Αντωνάκης Λιασίδης στο 62ο.

Η ομάδα της Καρμιώτισσας με 5 βαθμούς φιγουράρει στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με την έλευση του Μάριου Χαραλάμπους η ομάδα έχει μαζέψει 5 βαθμούς, τους οποίους έχει. 2 ισοπαλίες και μια νίκη. Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΛ και πάλι εντός έδρας, την ερχόμενη Κυριακή (7/11), στις 14:30.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης, αποκλειστικά από το φακό της ιστοσελίδας μας – Πατήστε ΕΔΩ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy