Μιχαηλούδης: “Μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο” 

Δηλώσεις Χριστοφόρου Μιχαηλούδη

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, μίλησε σήμερα (1/11) στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0, για την νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής και τον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη πορεία του Άρη: «Σίγουρα αυτό που βλέπουμε είναι αυτό που θέλαμε και οι στόχοι που βάλαμε το καλοκαίρι για μια ομάδα που θα υπολογίζεται από όλους. Τα καταφέραμε, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο βλέπουμε τη δουλειά που γίνεται και τα αποτελέσματα βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη νίκη επί τις ΑΕΛ, και για το ότι είναι ικανοί για πολλά πράγματα στη φετινή χρονιά: «Βάσει των δεδομένων είναι σωστό, αν δείτε και τα παιχνίδια των άλλων ομάδων κρίνονται σε μια λεπτή γραμμή και στα δικά μας παιχνίδια και στις δικές μας ήττες από Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ θα μπορούσαμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος. Κάθε αγωνιστική τα δεδομένα είναι διαφορετικά και από τον αντίπαλο και από τις άλλες ομάδες(από τα αποτελέσματά τους). Αυτές οι οκτώ πρώτες αγωνιστικές μας αφήνουν ικανοποιημένους δεν σημαίνει όμως κάτι γιατί μια ήττα αλλάζει τα πάντα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το αποδείξαμε στο τελευταίο παιχνίδι».

Για την καλή εμφάνιση: «Να μην ξεχνάμε ότι ήρθαμε από τη Β’ κατηγορία είχαμε 19 προσθήκες. Σε οποιαδήποτε ομάδα ξεκινά από το μηδέν είναι ρίσκο αν θα πετύχει ή όχι, έχουμε και τις απουσίες κάθε βδομάδα αλλά ο κ.Λιάσος διαχειρίζεται το ρόστερ, έχουμε βάθος και στο πάγκο και έχουμε και ένα ικανό προπονητή που μπορεί να διαχειριστεί το πλούσιο ρόστερ. Τα αποτελέσματα που βλέπουμε στο γήπεδο, ασχέτως αποτελέσματος, δείχνουν ότι κάνουμε καλά παιχνίδια».

Για το ότι υπάρχουν πολλοί σκόρερ: «Δεν υπάρχει ένας παίχτης που στηριζόμαστε στα γκολ, σκόραρε ο Ματίας, ο Στεπίσνκι, παίζουν όλοι δεν είναι μόνο η επίθεση είναι και η άμυνα, δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ, ας ελπίσουμε πως θα συνεχιστεί αυτό. Έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια με την ΑΕΚ και την Ομόνοια».

Για το ντέρμπι κορυφής: «Και στη 6η ή 7η θέση να είμασταν πάλι το ίδιο θα βλέπαμε τον αγώνα με την ΑΕΚ, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι για να βάλουμε ακόμη ένα λιθαράκι σε όλη αυτή τη προσπάθεια που γίνεται».

Για το αγωνιστικό: «Θα είναι εχτός ο Καζού. Ο Ραντούτ με τον Ρονκάλια μπήκαν σε κανονική ροή προπονήσεων. Ο Λιάσος Λουκά θέλει να είναι 100% έτοιμοι για να μην ρισκάρει οτιδήποτε».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος βλέπει τη προσπάθεια, αγκαλιάζει την ομάδα, βλέπουμε Αριανούς που έχει καιρό να τους δούμε στο γήπεδο, και η ομάδα θέλει να τους ανταμείψει».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy