Έκλεισε νικηφόρα η Εθνική Παίδων Κ17

Νίκη με 1-0 για την Εθνική Παίδων στο τελευταίο παιχνίδι επί της Μολδαβίας (δηλώσεις Χαραλαμπίδη)

Νικηφόρο φινάλε για την Εθνική μας ομάδα Παίδων επί της Μολδαβίας με 1-0 στον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-17, όμως δυστυχώς μείναμε στην τρίτη θέση και Ελλάδα, Γαλλία προκρίθηκαν για τον Elite round.

Η Εθνική μας έφτασε στη νίκη από γκολ του Ζάνου Σάββα στο 29ο λεπτό, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας η Ελλάδα νίκησε με 1-0 τη Γαλλία και τερμάτισε πρώτη.

“Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά και πιστεύω ότι με με την αγωνιστική μας παρουσία και στους τρεις αγώνες, αξίζαμε για θέση πρόκρισης. Δυστυχώς όμως η ήττα με 3-0 στην πρεμιέρα από την Ελλάδα, μας έφερε σε μειονεκτική θέση έναντι της Γαλλίας και τερματίσαμε τρίτοι.

Διεκδικήσαμε θέση πρόκρισης μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, αλλά δυστυχώς δεν αρκούσε μόνο η δική μας επιτυχία. Για όλα τα παιδιά η παρουσία στη διοργάνωση ήταν εμπειρία ζωής και επαναλαμβάνω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους”, δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής μας Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Κύπρος: Κουπεπίδης, Σκορδής, Ιωάννου (15′ Καψής), Καραγιώργης, Αντωνίου, Χαραλάμπους, Ευριπίδου, Νεοφύτου (74′ Χρίστου), Σάββα (59′ Παπαστυλιανού), Κωνσταντή (59′ Νύσσης), Φασουλιώτης (74′ Αργυρού).

Ο αγώνας μας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σβορώνου, ενώ στην Κατερίνη η Ελλάδα νίκησε 1-0 τη Γαλλία από γκολ του Αλεξίου στο 75ο λεπτό.

Αποτελέσματα ομίλου:
Ελλάδα – Κύπρος 3-0
Γαλλία – Μολδαβία 3-0
Ελλάδα – Μολδαβία 0-0
Γαλλία – Κύπρος 1-1
Ελλάδα – Γαλλία 1-0
Κύπρος – Μολδαβία 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ελλάδα 4-0 7
2. Γαλλία 4-2 4
3. Κύπρος 2-4 4
4. Μολδαβία 0-4 1

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy