Λιάσος: “Εμείς το βιολί μας, πάμε κάθε αγώνα για την νίκη”(ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δηλώσεις Λιάσου Λουκά, μετά την σημερινή (30/10) νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΛ, με 1-0

Ο προπονητής του Άρη παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την νίκη επί της ΑΕΛ, στην διάσκεψη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που κέρδισαν ένα μεγάλο αντίπαλο και μια μεγάλη ομάδα. Την περασμένη εβδομάδα δικαιούμασταν τους βαθμούς, όμως σήμερα πρέπει να παραδεχτούμε πως η ΑΕΛ πίεσε πολύ και είχε ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που ίσχυε για εμάς την περασμένη εβδομάδα. Είναι η μόνη ομάδα απ’ την αρχή του πρωταθλήματος που μας έβαλε πίεση. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που βρέθηκε στο γήπεδο αλλά περιμέναμε περισσότερους. Πιστεύω πολύ στους παίκτες και έχουμε παίκτες που ακόμη δεν έπαιξαν λεπτό. Πρέπει να το ξαναπώ η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο μας πίεσε και κυριάρχησε, όμως αλλάξαμε αρκετά πράγματα στη συνέχεια και τα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε σε καλή μέρα και τους αμυντικούς μας».

Για τις αλλαγές στην άμυνα: «Ναι φάνηκε πως λειτούργησαν οι αλλαγές στην άμυνα. Αλλάξαμε ολοκληρωτικά την άμυνα μας και μας βγήκε. Θα μπορούσε να πανικοβληθούμε, να χάσουμε κάθε ίχνος συνοχής γιατί πρώτη φορά χρησιμοποιήσαμε τους παίκτες μας με τέτοια διάταξη εκτός προπόνησης».

Για τον επόμενο αγώνα: «Σίγουρα παίζουμε τον πρωτοπόρο και είναι δύσκολο, όμως εμείς το βιολί μας πάμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα».

Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε (Ηχητικό):

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy