Κέρκεζ: “Περιμέναμε να κερδίσουμε, … μυρίζει ΑΕΛ από πέρσι” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δηλώσεις Ντούσαν Κέρκεζ μετά την σημερινή (30/10) της ομάδας από τον Άρη, με 1-0

Απογοητευμένος από την ήττα παρουσιάστηκε ο προπονητής της ΑΕΛ, στην διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε, όπως παίξαμε έπρεπε να κερδίσουμε. Σίγουρα παίξαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης φέτος και να δώσω συγχαρητήρια μου για τη σημερινή νίκη και στο φίλο μου το Λιάσο για τη καλή δουλειά. Εμείς κάναμε ευκαιρίες, και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποια παιχνίδια δεν παίξαμε καλά αλλά πήραμε βαθμούς, όπως με Ανόρθωση, αλλά στο τέλος χάσαμε. Εγώ σήμερα είδα κάτι που θυμίζει την περσινή ΑΕΛ και μόνο για αυτό το λόγο είμαι ευχαριστημένος. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και το αποτέλεσμα θα έρθει».

Τι πήγε λάθος: «Σίγουρα ότι δεν σκόραρε και στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα πολύ εύκολο γκολ. Μετά δεν ήταν εύκολο αυτό που έγινε με Αχνά ότι ποιηθήκαμε με 2-0 και δεν κερδίσαμε, όμως σήμερα βλέπω πως κάποιοι παίκτες επέστρεψαν σήμερα και έπαιξαν καλά. Είμαστε ομάδα κι όταν κερδίζουμε κι όταν χάνουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε σήμερα».

Τι έλειψε στο δεύτερο μέρος: «Καθαρό μυαλό. Ο Άρης είχε πολύ καλή άμυνα και δεν κάναμε πολλές ευκαιρείς στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά πρέπει όταν υπάρχει πίεση να έχουμε καθαρό μυαλό».

Για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα: «Και πέρσι στην αρχή νομίζω είχαμε πιο λίγους βαθμούς από τώρα. Δεν έχει σχέση ότι αρχίσαμε πιο γρηγορά και παίξαμε Ευρώπη. Κάποιοι παίκτες δεν είναι φορμαρισμενοι, πρέπει να κάτσουν πάγκο να έρθουν άλλοι, αλλά δουλεύουμε. Αλλάξαμε και σύστημα, κάποιες φορές πρέπει να αλλάξεις πράγματα για να ξυπνήσουν κάποιοι. Αυτοί οι παίκτες είναι καλοί και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν καλυτέρα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο η ΑΕΛ να κάνει και δεύτερη χρονιά καλή. Αν πάμε χρόνια πίσω δεν έχει πολλές φορές που η ΑΕΛ έκανε δύο συνεχόμενες καλές χρονιές. Καταλαβαίνω βαθμό αλλά θέλουμε στήριξη. Αν έχει κάποιος ευθήνη είμαι εγώ, αλλά αλήθεια έχω πολλή εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και σίγουρα στη συνέχεια θα είναι καλύτερη. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε την ΑΕΛ να μιλά όπως πέρσι και να μιλούν όλη για αυτήν».

Αναλυτικά τι δήλωσε (Ηχητικό):

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy