“Αντεπίθεση: Κάνουμε ξανά έδρα το κλειστό”

Κόντρα στην ΕΘΑ η ΑΕΛ για την 5η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League

Με ανακοίνωση της η μπασκετική ΑΕΛ, καλεί τον κόσμο της να στηρίξει την ομάδα στον εντός έδρας αγώνα της 5ης αγωνιστικής κόντρα στην ΕΘΑ.

Αναλυτικά:

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ! ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΔΡΑ ΤΟ «ΚΛΕΙΣΤΟ»…

Ο αγωνιστικός απολογισμός της ομάδας μέχρι σήμερα είναι τρείς ήττες απέναντι σε ΑΠΟΕΛ (εντός), Ανόρθωση και ΕΝΠ (εκτός) και μια νίκη απέναντι στον ΑΠΟΠ (εντός).

Η ομάδα μας σε όλους τους αγώνες που δέχτηκε την ήττα έδειξε ότι έχει την ποιότητα για να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να έχει υψηλές αποδόσεις, αφού έχει στο ρόστερ της έμπειρους, ικανούς και ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές. Παρόλα αυτά, η έλλειψη συγκέντρωσης και κάποιες ιδιαίτερες συγκυρίες σε κάποια χρονικά σημεία των αγώνων μας κόστισαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο προπονητής και οι όλη τεχνική ομάδα έχουν ενσκήψει πάνω στα θέματα που έχουν παρουσιαστεί και η ομάδα θα εμφανιστεί αισθητά βελτιωμένη στους επόμενους αγώνες.

Βλέπουμε μπροστά! Ακολουθούν τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια για την ομάδα μας με Ε.Θ.Α Έγκωμης (Εντός), ΕΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας (Εκτός), ΑΧΙΛΛΕΑ Καϊμακλίου (Εντός) , Υδρα Ασφαλιστική Ε.Ν.Α.Δ. (Εντός), όπου θα διεκδικήσουμε τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις. Για να το πετύχουμε αυτό θέλουμε τον πολυτιμότερο παίχτη του γηπέδου, τους ΑΕΛίστες, τον κίτρινο λαό στο πλευρό μας!
Να κάνουμε ξανά έδρα το Νίκος Σολωμονίδης Arena, να δείξουμε στη πράξη τι σημαίνει έδρα , τι σημαίνει κίτρινος λαός. Η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ δεν είναι και δεν θα γίνει κομπάρσος κανενός , έχουμε επιστρέψει και διεκδικούμε με αξιώσεις ένα μέλλον με επιτυχίες και διακρίσεις. Το ένδοξο παρελθόν είναι πυξίδα για το μέλλον, σε καμία περίπτωση όμως δεν συνεπάγεται ότι αναπαυόμαστε στις δάφνες του.

Στο κάλεσμα αυτό, το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, αποφάσισε να παρέχει ξανά δωρεάν είσοδο στα παιδιά των ακαδημιών της καλαθόσφαιρας αλλά και των γονέων τους για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στην ΕΘΑ Έγκωμης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου η ώρα 6:00 το απόγευμα στο Νίκος Σολωμονίδης Arena. Η πρόσκληση αυτή ισχύει και για τους επόμενους τρείς εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Καλούμε κάθε ΑΕΛίστα να στηρίξει την καλαθοσφαιρική ΑΕΛ είτε εντός , είτε εκτός γηπέδου.

Ήδη γίνονται βήματα προόδου σε όλα τα επίπεδα, η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει αγωνιστικά σε κάθε εγχώριο αντίπαλο. Αυτό που χρειάζεται είναι η ψυχική ώθηση και υποστήριξη από τον κόσμο της!
Η ΑΕΛ σφυρηλατήθηκε στα δύσκολα και άντεξε. Αποδείξαμε πως στις πολύ δύσκολες καταστάσεις φέρνουμε και τις μεγάλες αλλαγές. Η αντεπίθεση ξεκινά…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy