Εντός έδρας ΑΕΛ και Απόλλωνας, ΕΘΑ και ΑΠΟΕΛ οι αντίπαλοι!

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League

Οι αναμετρήσεις για τη 5η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League θα πραγματοποιηθούν το επόμενο τετραήμερο. Η αρχή θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής με ένα παιχνίδι, θα ακολουθήσουν δύο παιχνίδια το Σάββατο και άλλα δύο την Κυριακή, ενώ η δράση θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα.

Κεραυνός-ΑΠΟΠ

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου – 19:30 / Αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας»

Κεραυνός και ΑΠΟΠ, που ανοίγουν το βράδυ της Παρασκευής την αυλαία της αγωνιστικής προέρχονται από νίκες την προηγούμενη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι από τότε μετρούν τρία σερί ροζ φύλλα, ενώ η ομάδα της Πάφου έχει απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες.

Πετρολίνα ΑΕΚ-Ανόρθωση

Σάββατο 30 Οκτωβρίου – 19:30 / Στάδιο «Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» / YouTube ΚΟΚ – Πιλοτική Μετάδοση

Η Πετρολίνα ΑΕΚ θα επιδιώξει να διαφυλάξει το αήττητό της (μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες) κόντρα στην Ανόρθωση, η οποία μετρά δύο νίκες και δύο ήττες. Το παιχνίδι στο «Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία», αφού οι «κιτρινοπράσινοι» θα εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας τους που κουβαλούν από την περσινή χρονιά. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube, σε πιλοτική μετάδοση από τις αυτόματες κάμερες που έχουν εγκατασταθεί στα γήπεδα.

Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ- Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου

Σάββατο 30 Οκτωβρίου – 19:30 / Αίθουσα Δήμου Αγίου Δομετίου

Στον Άγιο Δομέτιο η Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ υποδέχεται την Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς σκοπούς. Οι γηπεδούχοι, έχοντας τέσσερις ήττες στις προηγούμενες αγωνιστικές θέλουν το πρώτο τους ροζ φύλλο στη χρονιά. Από την άλλη, οι «βυσσινί» έχουν το απόλυτο και θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους παίρνοντας τη πέμπτη τους νίκη.

ΕΑΣ Ομόνοια-Αχιλλέας Καϊμακλίου

Κυριακή 31 Οκτωβρίου – 17:30 / Κλειστό Αγίου Δομετίου

Την ευκαιρία να πανηγυρίσουν τη δεύτερη τους νίκη έχουν ΕΑΣ Ομόνοια και Αχιλλέας Καϊμακλίου που συγκρούονται το απόγευμα της Κυριακής στον Άγιο Δομέτιο. Αμφότερες οι ομάδες σε τέσσερις αγώνες πήραν μία νίκη και ηττήθηκαν τρεις φορές.

ΑΕΛ-ΕΘΑ

Κυριακή 31 Οκτωβρίου – 18:00 / «Νίκος Σολωμονίδης» / CBF TV

Στη Λεμεσό και το «Νίκος Σολωμονίδης» η ΑΕΛ υποδέχεται την ΕΘΑ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ψάχνουν τη δεύτερη τους νίκη, αφού σε τέσσερις αγώνες μετρούν μία νίκη και τρεις ήττες. Από τη μεριά της η ΕΘΑ θέλει τη δεύτερη σερί επιτυχία και τρίτη γενικά στο πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την συνδρομητική πλατφόρμα της ΚΟΚ, στο www.cbftv.net.

Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου – 19:30 / Απόλλων Αρένα / Cytavision

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας στην «Απόλλων Αρένα» με τον Απόλλωνα να αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ. Οι δυο ομάδες έχουν τον ίδιο απολογισμό, δύο ήττες και δύο νίκες και θέλουν να προσθέσουν στο λογαριασμό τους το τρίτο θετικό αποτέλεσμα. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy