Ο Ατζούν αγοράζει την Χαλ με 40 εκατ. ευρώ!

Η εταιρεία του Ατζούν Ιλικάλι συμφώνησε όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Χαλ, δίνοντας το ποσό των 40 εκατ. ευρώ.

Έτοιμος να εισχωρήσει και στο αγγλικό ποδόσφαιρο ο Ατζούν Ιλικάλι. Ο Τούρκος επιχειρηματίας που είναι… μετρ στα τηλεοπτικά δρώμενα και από τα χέρια του έχουν περάσει μεγάλα και επιτυχημένα προγράμματα, αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της Χαλ.

Όπως υποστηρίζει η «Daily Mail», η εταιρεία του Ατζούν Ιλικάλι θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Χαλ, δίνοντας το ποσό των 40 εκατ. ευρώ, με τον Ασέμ Αλάμ να αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από 11 χρόνια αποτυχιών.

Μάλιστα, στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και μπόνους, αφού ο Ασέμ Αλάμ αναμένεται να λάβει άλλα 25 εκατ. ευρώ αν η Χαλ προβιβαστεί στην Premier League.

Ο Ατζούν Ιλικάλι δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα αφού είχε και ποσοστό των μετοχών της Φορτούνα Σιτάρντ, τις οποίες και πούλησε τον περασμένο Απρίλιο.

Η «Daily Mail» υποστηρίζει πως άμεσος στόχος του Τούρκου επιχειρηματία είναι να φέρει στην Χαλ, τεχνικό επιτελείο από την Τουρκία αλλά και ποδοσφαιριστές από την πατρίδα του, ενισχύοντας συνολικά τις «τίγρεις» σε όλα τα επίπεδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy