Σαλάχ: Έγινε μάθημα στα δημοτικά σχολεία της Αιγύπτου

O δρόμος του Μοχάμεντ Σαλάχ προς την κορυφή διδάσκεται πλέον στα δημοτικά σχολεία της Αιγύπτου.

Αναμφίβολα ο δρόμος του Μοχάμεντ Σαλάχ από τη Μοκαγλούν της Αιγύπτου μέχρι την κορυφή της Ευρώπης με τη φανέλα της Λίβερπουλ δεν ήταν στρωμένος με… ροδοπέταλα. Η πορεία του 29χρονου σταρ των «κόκκινων» αλλά και η εν γένει στάτη της ζωής του, όπως οι κοινωνικές του ευαισθησίες και το φιλανθρωπικό του έργο είναι ένα πραγματικά παραδείγματα προς μίμηση.

Σύμφωνα με τους Times η διαδρομή και το έργο του Αιγύπτιου σταρ διδάσκεται πλέον στα παιδιά της πρώτης και της δευτέρας δημοτικού. Ο Σαλάχ έχει εξελιχθεί πλέον σε ευεργέτη της κοινωνίας της Αιγύπτου, καθώς έχει κάνει σημαντικές δωρεές για την αγορά ασθενοφόρων, τη δημιουργία σχολείου θηλέων και μονάδα επεξεργασίας νερού.
«Σαλάχ θέλει να βοηθά τους άλλους και να τους δίνει την ευκαιρία να πετύχουν. Είναι ένα πρότυπο για όλους τους Αιγύπτιους, που τον αποκαλούν “ο δημιουργός της ευτυχίας”», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα βιβλία που αναφέρονται στον «Μο» Σαλάχ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy