«Καθάρισε» τον Ντιμιτρόφ και προχωράει στη Βιέννη ο Τσιτσιπάς

Σε ένα ματς «θρίλερ» μέχρι το τέλος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-0 σετ τον Ιγκόρ Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις της Βιέννης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «καθάρισε» 2-0 σετ (7-6, 6-4) τον Ιγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο 22 στην ATP) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις της Βιέννης, περιμένοντας εκεί τον Φράνσις Τιάφοου.

Το Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης τα βρήκε «σκούρα» κόντρα στον Βούλγαρο αντίπαλό του, όμως βρήκε τις λύσεις και έφτασε στην πρόκριση. Το Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης τα βρήκε «σκούρα» κόντρα στον Βούλγαρο αντίπαλό του, όμως βρήκε τις λύσσες και έφτασε στην πρόκριση.

Ο Τσιτσιπάς έσβησε τρία μπρέικ πόιντ του 30χρονου πρωταθλητή στο πρώτο σετ πριν το τάι μπρέικ, όπου ο Ντιμιτρόφ προηγήθηκε 2-1 με μίνι μπρέικ. Στη συνέχεια, ο Βούλγαρος προηγήθηκε 6-3, όμως ο Τσιτσιπάς έσβησε τα δύο πόιντ και ισοφάρισε. Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής έκανε το 3-6, 8-6 με 5-0 σερί.

Στο δεύτερο σετ, πήρε τρεις συνεχόμενους πόντους στο 4-4 και βρέθηκε με μπρέικ πόιντ. Εκεί, κράτησε το σερβίς του, αλλά πίεσε στο επόμενο γκέιμ, ώστε ο Ντιμιτρόφ να κάνει συνεχόμενα λάθη.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy