Δηλώσεις Τσολάκη για τον αγώνα με την Ισλανδία

Άλλη μια αποστολή με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας για την Εθνική  μας ομάδα των Γυναικών αφού αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Ισλανδία εκτός έδρας την Τρίτη το βράδυ.

Η Εθνική μας θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, έχοντας αντίπαλο και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο στην Ισλανδία.

«Παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα όπως η Ισλανδία. Προέρχεται από μεγάλη νίκη με 4-0 επί της Τσεχίας. Προετοιμάσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε την ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Τέτοια παιχνίδια, είναι παιχνίδια εμπειριών για την ομάδα μας και τις παίκτριες μας», δηλώνει μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άγγελος Τσολάκης, για να προσθέσει:

«Μέσα από τέτοια παιχνίδια φαίνεται πόσο πίσω είμαστε σε σχέση με κάποιες άλλες ομάδες, όμως είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια και ευελπιστούμε πως σιγά, σιγά θα φέρουμε την Εθνική μας εκεί που πρέπει».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy