Ανοίγει απόψε με 3 ματς η 11η ημέρα της LaLiga

Πριν ακόμη κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την τρίτη διαδοχική νίκη σε clasico, η Ρεάλ στρέφει την προσοχή της στην αυριανή αναμέτρηση  (27/10) με την Οσασούνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», για την -εμβόλιμη- 11η αγωνιστική της La Liga. Η νίκη με 2-1 στο «Καμπ Νου» αποτελεί αναμφίβολα σημαντική επιτυχία για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, παρά τα πολλά προβλήματα της φετινής Μπαρτσελόνα, για να έχει αξία όμως θα πρέπει να ακολουθηθεί από νικηφόρα αποτελέσματα στο βατό πρόγραμμα που έχουν οι «μερένγκες» ως τη διακοπή του Νοεμβρίου.

Στην αντίπερα «όχθη», η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να μαζέψει τα… κομμάτια της και να μη χάσει κι άλλο έδαφος, καθώς έχει πλέον υποχωρήσει στην ένατη θέση της κατάταξης. Οι «μπλαουγκράνα» θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες αύριο (27/10), αντιμετωπίζοντας στη Μαδρίτη την απρόσμενα ισχυρή Ράγιο Βαγεκάνο, η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πάνω τους (με ένα ματς περισσότερο).

Την κορυφή της βαθμολογίας συνεχίζει να καταλαμβάνει η Σοσιεδάδ, μετά το προχθεσινό (24/10) 2-2 με την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα παιχνίδι πάντως όπου οι Βάσκοι προηγήθηκαν 2-0 και θα μπορούσαν να φύγουν με το «τρίποντο». Η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά στο «Μπαλαΐδος» του Βίγκο απέναντι στη Θέλτα, και χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει στην πρωτοπορία. Σε διαφορετική περίπτωση, εκτός της Ρεάλ, μπορεί να την προσπεράσει και η Σεβίλη, η οποία δοκιμάζεται στη Μαγιόρκα. Δύσκιολη έξοδος περιμένει και την Ατλέτικο, που αντιμετωπίζει στη Βαλένθια τη Λεβάντε που «καίγεται» για βαθμούς (και της είχε προξενήσει μεγάλη ζημιά πέρυσι, με μία νίκη και μία ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια), ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Μπέτις με τη Βαλένθια.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Αλαβές-Ελτσε                26/10
Εσπανιόλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο   26/10
Βιγιαρεάλ-Κάντιθ            26/10
Μαγιόρκα-Σεβίλη             27/10
Ράγιο Βαγεκάνο-Μπαρτσελόνα  27/10
Μπέτις-Βαλένθια             27/10
Ρεάλ Μαδρίτης-Οσασούνα      27/10
Θέλτα-Σοσιεδάδ              28/10
Γρανάδα-Χετάφε              28/10
Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης   28/10

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)

Σοσιεδάδ            21
Ρεάλ Μαδρίτης       20 -9αγ.
Σεβίλη              20 -9αγ.
Ατλέτικο Μαδρίτης   18 -9αγ.
Μπέτις              18
Οσασούνα            18
Ράγιο Βαγεκάνο      16
Αθλέτικ Μπιλμπάο    16 -9αγ.
Μπαρτσελόνα         15 -9αγ.
Βαλένθια            13
Εσπανιόλ            13
Μαγιόρκα            12
Βιγιαρεάλ           11 -9αγ.
Έλτσε               10
Θέλτα                7 -9αγ.
Γρανάδα              7 -9αγ.
Κάντιθ               7
Αλαβές               6 -9αγ.
Λεβάντε              5
Χετάφε               2 -9αγ.

* Σημ: Δεν υπολογίζεται ο ψεσινός(25/10) αγώνας Χετάφε-Θέλτα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy