Ο απολογισμός και τα δεδομένα της 5ης αγωνιστικής στην Γ’ Κατηγορία

Αποτελέσματα και βαθμολογία της 5ης αγωνιστικής. Η επόμενη αγωνιστική

Με τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας και ο απολογισμός της κατέγραψε 17 τέρματα.

Μόνη της στην κορυφή με 13 βαθμούς η Πέγεια μετά το 2-0 επί της ΑΕΖ Ζακακίου και την ισοπαλία του Διγενή Ακρίτα Μόρφου με την ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα στο Μακάρειο Στάδιο.

Ο Κμαγιάλ στο 55ο λεπτό με πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Πέγεια και στο 90+4 ο Ευαγόρας Χαραλάμπους διαμόρφωσε το 2-0. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι η πρωτοπόρος ομάδα διατηρεί το μηδέν παθητικό μετά από 450 λεπτά αγωνιστικής δράσης.

Στους 11 βαθμούς ο Διγενής Μόρφου και στους δέκα η Εληά Λυθροδόντα που με γκολ του Κομπά στο 69ο λεπτό νίκησε στην έδρα της με 1-0 τον ΠΟ Ορμήδειας.

Πρώτη φετινή νίκη για τον Κούρη Ερήμης, που επικράτησε στη Λακατάμια με 2-1 του ΘΟΪ. Στο 87ο από τον Ανδρέα Σαββίδη το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα στη Λακατάμια.

Ο Νικόλας Πατσής (44′) και ο Γαβριήλ Γερολέμου (50′) σκόραραν στην εκτός έδρας νίκη του Εθνικού Άσσιας επί του Χαλκάνορα με 2-1. Για τους γηπεδούχους μείωσε στο 82ο λεπτό ο Κωνσταντίνος Ανθίμου.

Εκτός έδρας νίκη και για τη ΜΕΑΠ επί της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς με 3-1 από τέρματα που πέτυχαν οι Λύτρα (59′), Ανδρέου (68′) και Χαραλάμπους (85′). Η ΑΠΕΠ προηγήθηκε στο 50ο λεπτό με τον Ζεστ.

Ανεβαίνει βαθμλογικά ο Ηρακλής Γερολάκκου μετά το 3-1 επί της Ομόνοιας Ψευδά από τέρματα που πέτυχαν οι Προκοπίου (47′), Νικολάου (54′) και Παντελή (82′). Η Ομόνοια μείωσε στο 90ο λεπτό με αυτογκόλ του Ηλία.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – ΜΕΑΠ 1-3
Ηρακλής Γερολάκκου – Ομόνοια Ψευδά 3-1
Διγενής Ακρίτας Μόρφου – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 0-0
ΘΟΪ Λακατάμιας – Κούρης Ερήμης 1-2
Χαλκάνορας – Εθνικός Άσσιας 1-2
Πέγεια 2014 – ΑΕΖ Ζακακίου 2-0
Εληά Λυθροδόντα – ΠΟ Ορμήδειας 1-0

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία μέχρι στιγμής:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy