Φανούριος για Πάφο, Γιοβάνοβιτς, Κατελάρη και Πίττα…

Δηλώσεις Φανουρίου Κωνσταντίνου

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε σήμερα (25/10) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, για την νίκη επί της Πάφου και για άλλα θέματα της ομάδας.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για τη νίκη επί της Πάφου: «Ήταν μια υπερπολύτιμη νίκη απέναντι σ’ ένα ποιοτικό αντίπαλο. Κάθε παιχνίδι μετράει να προσθέτεις βαθμούς. Αξιοποιήσαμε την έδρα μας, μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και βλέπουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Απόλλωνας είναι καινούργια ομάδα, δεν έχουμε πίεση, ο προπονητής μας προσπαθεί να βάλει καινούργια πράγματα στο Κολόσσι. Κάθε εβδομάδα, όλοι κρινόμαστε και πρέπει να παίρνουμε βαθμούς».

Για την απόδοση συγκεκριμένων παικτών: «Κάποιοι παίκτες γοήτευσαν με την απόδοσή τους. Αλμπάνης, Κατελάρης, Χάμπος, Γιοβάνοβιτς ήταν εξαιρετικοί. Αυτός ο ανταγωνισμός λειτουργεί θετικά στην ομάδα. Για να έρθει ο Αλμπάνης στον Απόλλωνα, έκανε την έρευνά του. Χαιρόμαστε για την εικόνα μας, όμως υπάρχουν τρομερά περιθώρια βελτίωσης. Ένα καινούργιο πρότζεκτ, νέα φιλοσοφία, έχουμε οικογενειακό κλίμα και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα και συνεχίζουμε».

Για τον πανηγυρισμό του Πίττα: «Δεν ήταν χειρονομία, ήταν πανηγυρισμός. Τραβήξαμε το αυτί στον Πίττα, διότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να απαντά στον κόσμο του Απόλλωνα και να περνά τα μηνύματά του για την κριτική που δέχεται. Ο καθένας δέχεται την κριτική. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, «διαμάντι» για τον Απόλλωνα. Έχει δεχθεί συστάσεις, θα πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι και να δουλεύουμε. Θεωρούμε πως ήταν ένα μεμονωμένο συμβάν, το έχει μετανιώσει και θα συνεχίσει να σκοράρει. Από την πλευρά μας, στηρίζουμε τους Κύπριους ποδοσφαιριστές και αυτοί ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του προπονητή μας».

Για το μετεγγραφικό ρεπορτάζ: «Θα θέλαμε να σταματήσουν τα μετεγγραφικά ρεπορτάζ. Είναι νωρίς ακόμη και προκαλούν αναστάτωση. Είναι θερμή παράκληση να μην δούμε ξανά τέτοια ρεπορτάζ, διότι είναι ενοχλητικό για τον σύλλογο. Είναι πολύ πρώιμο να αναφερόμαστε σε αυτά. Ο προπονητής μας έχει μια πολύ διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο και διαφέρει από τη δική μας. Είναι ριψοκίνδυνο να κάνουμε προβλέψεις, τόσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όσο και για κάτι άλλο μετεγγραφικό».

Για τον Βούκασιν Γιοβάνοβιτς: «Κερδίζει συνεχώς έδαφος, έχει τρομερή ποιότητα, βελτιώνει την φυσική του κατάσταση. Ο Κατελάρης, όμως, είναι γίγαντας για μας. Απροσπέλαστος. Βελτιώνεται συνεχώς δίπλα στον Ρομπέρζ. Ο Βούκασιν θα περιμένει την ώρα του. Ο Ζόρνιγκερ επιβραβεύει αυτούς που δουλεύουν».

Για το αποψινό ντέρμπι της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ: «Όταν εσύ κερδίζεις, τα υπόλοιπα δεν σε απασχολούν. Πρέπει εσύ να κερδίζεις πρώτα, για να σου έρθουν όλα βολικά».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy