Απίθανος Φερστάπεν, πήρε την… μπουκιά και την pole position από τον Χάμιλτον!

Ο Μαξ Φερστάπεν έκανε απίθανο τελευταίο γύρο και άφησε στη δεύτερη θέση τον Λιούις Χάμιλτον, που έδειχνε εκείνη την ώρα αγκαλιά με την pole position στο Γκραν Πρι των ΗΠΑ

Super Max! Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε τρομερό τελευταίο γύρο και έμοιαζε αγκαλιά με την pole position στο Γκραν Πρι του Όστιν, αλλά ο Φερστάπεν δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με απίστευτο γύρο του… άρπαξε την πρωτιά και την μπουκιά από το στόμα, ξεκινώντας αύριο από την πρώτη θέση!

Δίπλα του, αλλά στη δεύτερη θέση ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος άφησε τρίτο τον έτερο πιλότο της Red Bull Racing, Πέρες, με τον Μπότας με Mercedes να βρίσκεται στην δεύτερη γραμμή της εκκίνησης. Οι δύο Ferrari με Λεκλέρκ και Σάινθ ακολουθούν, με τους Ρικιάρντο, Νόρις, Γκάσλι και Τσουνόντα να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Αυτή η pole position ήταν και μια προσωπική δικαίωση για τον Φερστάπεν, μετά το συμβάν που είχε στα ελεύθερα δοκιμαστικά με τον Χάμιλτον, με τη φετινή τρομερή μάχη των δύο πιλότων να φουντώνει και να κορυφώνεται στο Γκραν Πρι των ΗΠΑ, όπου θα ξεκινήσουν πλάι-πλάι και αναμένεται ακόμη μια σπουδαία μάχη στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ήταν η 12η pole position στην καριέρα του Φερστάπεν, που καλείται στις ΗΠΑ να τερματίσει πάνω από τον Χάμιλτον για να διατηρήσει και να διευρύνει το προβάδισμα στη βαθμολογία.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy