ΠΡΟΣΟΧΗ στην επανάληψη…

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΕΛ 1-2

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο για την ΑΕΛ, αφού απείλησε με Τεισέιρα ήρθε μόλις στο 5΄το πολύ όμορφο γκολ του Μάζουρεκ με σουτ έξω από την περιοχή. Μετά από το γκολ του ο Μάζουρεκ απείλησε και πάλι αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια στην προσπάθεια που έκανε να «κρεμάσει» τον Μπογκατίνοφ. Γεμάτο ήταν το δεκάλεπτο καθώς με την παρέλευση του ο Εθνικός απείλησε με σουτ Ασούμπρε το οποίο σταμάτησε ο Βοζίνια.

Μετά και το γκολ και όσα έκανε η ΑΕΛ στο πρώτο δεκάλεπτο, δύο ευκαιρίες και ένα γκολ ο Εθνικός ισορρόπησε και προσπαθούσε να απειλήσει, έχοντας κάποιες προϋποθέσεις και μια κεφαλιά σε στημένη φάση στο 36΄. Στο 37΄είχαμε μια φάση που δεν βλέπουμε συχνά με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι εναντίον της ΑΕΛ, να αλλάζει όμως την απόφαση του μετά από τη συμβολή του VAR. Στο 42΄ο Ζάκπα με κεφαλιά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο τερματοφύλακας του Εθνικού, απέκρουσε ασταθώς τη μπάλα σε παράλληλη σέντρα και ο Μαίντεβατς έκανε το 0-2!

Στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Εθνικός μείωσε με τον Φλοριάν που έφυγε μπροστά σούταρε και ο Βοζίνια ξεγελάστηκε σημειώνοντας το 2-1. Πλέον η ΑΕΛ αφού έχασε το ισχυρό προβάδισμα θα πρέπει να έχει σωστή διαχείριση για να πάρει τη νίκη.

 

Κίτρινες: Φόλμπερχτ, Χολ / Έουλερ, Ρέινολντς

Εθνικός Αχνας: Μπογκατίνοφ, Πηλέας, Περατικός, Ασούμπρε, Κουντόμπιακ, Ζάκπα, Γκόρουπετς, Φλοριάν, Φόλμπρεχτ, Ταράσοφς, Χολ

Αναπληρωματικοί: Χριστοδούλου, Άδωνη, Ηλία.Κ, Ηλία Μ, Ντόλεζαλ, Αράζ, Ιωάννου, Κυπριανού, Μωυσέως, Σαββίδης, Κουμής, Ελουντού.

 

ΑΕΛ: Βοζίνια, Σάντος, Τεξέιρα, Σωτηρίου, Μαζάν, Μεντόγεβιτς, Ρεινολντς, Μάζουρεκ, Έουλερ, Πελέ, Μαϊντεβατς

Αναπληρωματικοί: Εβόρα, Ντάφερφελντ, Αντονι, Νταβόρ, Τσέποβιτς, Τόρες, Ριέρα, Μηνάς, Παπαφώτης, Ριστέφσκι, Νικολεττίδης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy