Ο Πογκμπά φορά τα πρώτα οικολογικά ποδοσφαιρικά παπούτσια

Μία μικρή -που ίσως εξελιχθεί σε μία μεγάλη- επανάσταση στον χώρο του ποδοσφαίρου, φέρει την υπογραφή και του Πολ Πογκμπά. Πρόκειται για τα πρώτα οικολογικά ποδοσφαιρικά παπούτσια, που κατασκευάσθηκαν από την χροηγό εταιρεία του Γάλλου άσου, adidas, σε συνεργασία με την Βρετανίδα σχεδιάστρια, Στέλα ΜακΚάρτνεϊ.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια που προωθεί και ο μεοσεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αλλά και η αρχηγός της Λιόν, Γουέντι Ρενάρ, δεν υστερούν καθόλου σε σχέση με τα… παραδοσιακά παπούτσια της γνωστής εταιρείας και υπόσχονται την ίδια απόλαυση και τις ίδιες προδιαγραφές.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή αυτών των πρωτοποριακών Predators, παραμένει αμετάβλητη, γεγονός που δεν θέτει υπό αμφισβήτηση την απόδοση ή/και την ποιότητα τους.

«Αυτό το παπούτσι με χαρακτηριστικό σχήμα, έχει λευκό επάνω μέρος και τιγρέ επένδυση στα χρώματα της σειράς EARTH PROTECTOR. Η επιφάνεια του παπουτσιού είναι καλυμμένη με πορτοκαλί λάστιχο, που τοποθετήθηκε με την βοήθεια ενός αλγόριθμου υπολογιστή, προκειμένου να προσφέρει αυξημένο έλεγχο της μπάλας, με την τεχνολογία DEMONSKIN», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα η adidas και προστίθεται: «Συνδυάζει την σχεδίαση της Στέλα ΜακΚάρτνεϊ για βιωσιμότητα με δημιουργικό στυλ και τις απαιτήσεις απόδοσης του ποδοσφαιριστή Πολ Πογκμπά. Μαζί με την adidas, αυτοί οι δύο οραματιστές έχουν αναπτύξει ένα σχέδιο που συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια της απόδοσης, σκεπτόμενοι παράλληλα, τον πλανήτη».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy