Να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα στην επανάληψη!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΦΟΣ 0-0

Με δύο τελικές για τον Απόλλωνα και μία για την Πάφο ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο στο αγώνα. Μια κεφαλιά του Αλμπάνη πέρασε έξω, ενώ η μεγάλη ευκαιρία για τους «γαλάζιους» ήρθε στο 5΄όταν ο Χάμπος έπιασε ένα πολύ όμορφο σουτ με τη μπάλα να περνά μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Η Πάφος απείλησε με τον Σεμέδο αλλά απέκρουσε ο Γιοβάνοβιτς. Ο Απόλλωνας προσπαθούσε να απειλήσει όμως και η Πάφος δεν έμενε πίσω και όποτε έβρισκε την ευκαιρία έβγαινε μπροστά προσπαθώντας και αυτή να απειλήσει.

Η Πάφος απείλησε μέσα σε ένα δίλεπτο με δύο σουτ στο από το 26ο μέχρι και το 28ο λεπτό με τον Γιοβάνοβιτς να αποκρούει με περισσότερη δυσκολία το δεύτερο σουτ του Βαλακάρι  σε κόρνερ. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν η μια την άλλη όμως καμιά δεν έβρισκε τις λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Στο 39΄ο Αλμπάνης μετά από ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή από αριστερά, το σουτ του όμως πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 43΄ήρθε η κόκκινη κάρτα για την Πάφο, αφού ο Πάνιτς που ήταν χρεωμένος ήδη με μια κίτρινη κάρτα χρησιμοποίησε το χέρι του αντιαθλητικά στον Νταμπό και αποβλήθηκε. Αριθμητικό πλεονέκτημα πλέον για τον Απόλλωνα που αν θέλει κέρδος θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί στην επανάληψη αφού το ημίχρονο και μετά τα δύο λεπτά καθυστερήσεων ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0.

Κίτρινες: Κατελάρης / Πάνιτς

Κόκκινες: Πάνιτς(2η κίτρινη)

Απόλλωνας: Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Κατελάρης, Ρομπέρζ, Αλεσάμι, Κολ, Χάμπος, Ζράντι, Αλμπάνης, Πίττας, Νταμπό.

Αναπληρωματικοί: Δημητρίου, Μαυρίας, Γουέλιγκτον, Β. Γιοβάνοβιτς, Μαλεκκίδης, Χαμάς, Σπόλιαριτς, Ψύχας, Ίλιεφ, Ίντζια, Στορ, Γιάνκα.

 

Πάφος: Αντός, Κβίντα, Σεμέδο, Ζάιρο, Αουρέλιο, Βαλακάρι, Πάνιτς, Ντράγκομιρ, Κοβάσεβιτς(45+Πάντσεον), Μπάγιτς, Μπάριτς.

Αναπληρωματικοί: Πέτρου, Παλάσιος, Αΐλτον, Ντ.Αουρέλιο, Μπαμπαγιάν, Αμπντουσαλάμοφ, Φυλακτού, Μιχαήλ, Φουρ, Πάντσεον, Μουλαζίμης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy