Θεόδωρος Αντωνίου: “Θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Νομίζω πήραμε λιγότερους από αυτούς που δικαιούμασταν”

Δηλώσεις Θεόδωρου Αντωνίου πριν τον αγώνα με Εθνικό

Στις καθιερωμένες του δηλώσεις πριν τον σημερινό(23/10) αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας ο διευθυντής της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου έκανε αναφορά στους τραυματισμούς του Τσάβες και του Κεραυνού, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα.

Για τους τραυματίες:

“Ήταν άτυχος ο Κεραυνός στην προπόνηση σε μια άσκηση χτύπησε στο πρόσωπο. Δεν μπορούσε να είναι στην αποστολή. Ο Τσάβες πριν από το παιχνίδι με την Ανόρθωση είχε ένα δεχτεί ένα κτύπημα στην προπόνηση, ήθελε να παίξει με την Ανόρθωση κρίνοντας πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Δυστυχώς είχε περισσότερους πόνους στο τέλος του αγώνα και έχασε προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η απόφαση ήταν να μείνει εκτός.

Για τον αγώνα: 

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα που δυσκολεύονται όλες οι μεγάλες ομάδες. Ο Εθνικός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, είδα αρκετά παιχνίδια της και σίγουρα έχει πάρει πιο λίγους βαθμούς από αυτούς που θα μπορούσε να πάρει. Βέβαια εύχομαι αυτό να συνεχιστεί και σήμερα, να είμαστε η ομάδα που θα παίξει καλύτερα και θα κερδίσει.

Είμαστε σε καλή κατάσταση, ξέρουμε ότι στο προηγούμενο παιχνίδι θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά έτσι είναι τα ντέρμπι. Αυτό που θέλουμε σήμερα είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, είναι μια έδρα δύσκολη, δεν έχει μεγάλη σημασία αυτή τη στιγμή αν θα παίξουμε φανταστικό ποδόσφαιρο, κάτι που ασφαλώς πάντα θέλουμε και με την ποιότητα που έχουμε σίγουρα μπορούμε να το κάνουμε, αλλά σημασία έχει να πάρουμε νίκη και τρεις βαθμούς».

Πως αξιολογούν την παρουσία της ΑΕΛ στα πρώτα πέντε παιχνίδια: «Θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Νομίζω πήραμε λιγότερους από αυτούς που δικαιούμασταν. Ο δρόμος είναι μακρύς. Είναι πολλές οι ομάδες που θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα φέτος. Είπαμε ξανά ότι 6-7 ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν το πρωτάθλημα και όταν δεις τη βαθμολογία και συζητήσεις με κάποιους χωρίς τα μικρόφωνα ανοιχτά, θα δεις ότι το έχουν στο μυαλό τους κι ας μην το λένε. Εμείς μέχρι τέλους θα διεκδικήσουμε τους τίτλους και νομίζω με το ρόστερ που έχουμε πως είμαστε ικανοί».

Για το ότι οι οργανωμένοι οπαδοί συνόδεψαν την αποστολή και αποχώρησαν: «Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα και σίγουρα η κίνηση των οργανωμένων στηρίζει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές αλλά σημαντική είναι και η παρουσία των οπαδών που είναι στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για μας να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία του κόσμου στο Τσίρειο, δυστυχώς στα εκτός έδρας δεν έχουν πειστεί ακόμη και η ομάδα παίζει με μειονέκτημα σε αυτούς τους αγώνες».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy