Κέρκεζ: “Δεν έπρεπε να δώσουμε το δικαίωμα στον Εθνικό, κάποιοι παίκτες πρέπει να καταλάβουν που ήρθαν”

Δηλώσεις Ντούσαν Κέρκεζ μετά την σημερινή (23/10) έκτος έδρας ισοπαλία (2-2) κόντρα στον Εθνικό, για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στην διάσκεψη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΛ, ο οποίος αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν και το δικαίωμα που έδωσε η ομάδα του στον Εθνικό.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

2-2 στο φινάλε όπως το βλέπω είναι σωστό, όμως όταν προηγείσαι με 2-0 πρέπει να κερδίσεις. Στο τέλος του ημιχρόνου δεχθήκαμε ένα τέρμα που με τον τρόπο που ήρθε δεν γίνεται, δεν είναι σοβαρό να κάνεις τέτοια λάθη. Δεν έπρεπε να δώσουμε το δικαίωμα στον Εθνικό να ισοφαρίσει και να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει. Πρέπει κάποιοι παίκτες να καταλάβουν που ήρθαν και σε ποια ομάδα παίζουν. Είχαμε προβλήματα και με αναγκαστικές αλλαγές αλλά αυτό συμβαίνει. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και δεν του δώσαμε χαρά. Συνεχίζουμε”.

Για το τι πήγε λάθος: “Όταν θες να πας ψηλά δεν γίνεται να κάνεις τέτοια λάθη και στις ευκαιρίες σου πρέπει να σκοράρεις. Κάναμε λάθη που δεν κάναμε σε προηγούμενα παιχνίδια”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy