Στην «αντεπίθεση» ο Ικάρντι – Πώς εκβιάζει την Γουάντα Νάρα για να γυρίσει στις προπονήσεις

Πιέζει την Νάρα ο Ικάρντι μένοντας εκτός προπονήσεων της Παρί Σεν Ζερμέν.

Συνεχίζει τα μηνύματα αγάπης και αφοσίωσης με αποδέκτη την Γουάντα Νάρα ο Μάουρο Ικάρντι ο οποίος όμως έχει βρει τρόπο να την πιέζει για να επιστρέψει σε εκείνον και να λήξουν όλα.

Όπως ανέφερε δημοσιογράφος στην εκπομπή σε τηλεοπτικό κανάλι της Αργεντινής, «Los Angeles de la Manana», ο 28χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν εκβιάζει την σύζυγό του, με το να απέχει από τις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Νάρα,η οποία εκτελεί και χρέη μάνατζερ του Ικάρντι έχει οικονομικά οφέλη από την παρουσία του στα παιχνίδια και τις προπονήσεις της γαλλικής ομάδας. Έτσι η απουσία του από αυτά αποτελεί ένα οικονομικό πλήγμα για την 34χρονη.

Έτσι, πάντα με βάσει τα όσα μετέφερε η εκπομπή, ο 28χρονος πιέζει την Νάρα να επιστρέψει μένοντας εκτός προπονήσεων ενώ έχει και άλλες απαιτήσεις. Σε συνάντηση που είχαν οι δύο τους, της μετέφερε ότι πρέπει να ανεβάσει μια φωτογραφία με όλα τα μέλη της οικογένειας για να βάλει τέλος στις φήμες περί χωρισμού, και στη συνέχεια να κλείσει όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

Επίσης, της ξεκαθάρισε ότι πρέπει να σταματήσει όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες που έχει. Μόνη της εργασία θα είναι αυτή του μάνατζερ αυτού. Τέλος ο Ικάρντι απαιτεί από την Παρί να δεχθεί η Νάρα να ταξιδεύει με το ιδιωτικό αεροπλάνο της ομάδας με την υπόλοιπη αποστολή για να μην μπορέσει να ταξιδέψει άλλη φορά μόνη της.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy