“Θέλω να επιστρέψω…”

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς τόσο ο Γουάν-Μπισάκα, όσο και ο Ντιόγκο Νταλότ δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Νορβηγός τεχνικός έχει καταλήξει στις επιλογές του και επανήλθε στη διοίκηση με το αίτημα για την απόκτηση του Κίεραν Τρίπιερ για το δεξί άκρο της άμυνας, προσφέροντας 30 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Αγγλος μπακ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά το καλοκαίρι η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Γιουνάιτεντ. Ο Σόλσκιερ ελπίζει πως θα καταφέρει να πάρει τα δικαιώματα του τον Ιανουάριο, έχοντας σύμμαχο τον ίδιο τον Τρίπιερ, που πιέζει την ομάδα της Μαδρίτης να λογικέψει τις απαιτήσεις της για να μπορέσει να επιστρέψει στην Αγγλία.

Ο 31χρονος άσος μιλώντας στην εφημερίδα «Daily Mirror» τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στο αγγλικό πρωτάθλημα: «Θα ήθελα πολύ να παίξω ξανά στην Premier League. Είμαι χαρούμενος στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά δεν κρύβω πως θα ήθελα να παίξω ξανά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου», τόνισε σχετικά ο Αγγλος διεθνής ακραίος μπακ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy