Διαγνώστηκε με καρκίνο τερματοφύλακας της Νόριτς

Ο 20χρονος Ουαλός γκολκίπερ της Νόριτς, Νταν Μπάρντεν, διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις.

Έτοιμος για τον πιο κρίσιμο αγώνα της ζωής του είναι ο Νταν Μπάρντεν. Ο 20χρονος τερματοφύλακας, που ανήκει στη Νόριτς και παίζει δανεικός στην σκωτσέζικη Λίβινγκστον, διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις.

Ο Ουαλός άσος υποβάλλεται σε διαρκείς εξετάσεις για να αποφασιστεί ο ακριβής τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος υγείας και μέχρι νεωτέρας θα απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

«Είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά η στήριξη της οικογένειας, των φίλων και των συναδέλφων μου με έχει βοηθήσει να αντεπεξέλθω τις τελευταίες εβδομάδες. Ευχαριστώ τα ιατρικά τιμ της Νόριτς και της Λίβινγκστον, όσο και τους γιατρούς στο νοσοκομείο Royal Marsden. Η ταχύτητα με την οποία έγιναν όλα ήταν τρελή, αλλά όλοι μου φέρθηκαν άψογα. Η αρχική διάγνωση ήταν ένα σοκ για μένα, αλλά το θετικό είναι πως το προλάβαμε νωρίς και η πρόγνωση για τα επόμενα βήματα είναι θετική. Είμαι αισιόδοξος και κρατώ θετική στάση. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να το νικήσουμε και θα επιστρέψω στο να κάνω αυτό που αγαπώ», ανέφερε ο νεαρός γκολκίπερ, που φέτος είχε μια συμμετοχή στο Λιγκ Καπ Σκωτίας.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy