Ο Λούκας Ερναντέζ θα μπει στη φυλακή στις 28/10, αν δεν γίνει δεκτή η προσφυγή του

Προθεσμία ως τις 28 Οκτωβρίου, προκειμένου να παρουσιαστεί οικειοθελώς για να εκτίσει εξάμηνη ποινή φυλάκισης, έλαβε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Μαδρίτης ο Λούκας Ερναντέζ. Ο Γάλλος αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στο δικαστήριο, μία ημέρα νωρίτερα από την προσδιορισθείσα ημερομηνία, και έκανε χρήση του δικαιώματος δεκαήμερης παράτασης, περιμένοντας σε αυτό το διάστημα μήπως γίνει δεκτή η προσφυγή που έχει καταθέσει. Σε διαφορετική περίπτωση, ο 25χρονος άσος θα πρέπει στις 28/10 να παρουσιαστεί και πάλι στο ισπανικό δικαστήριο, προκειμένου να εκτελεστεί η ποινή.

Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη εβδομάδα, το δικαστήριο αποφάσισε να ακυρώσει την αναστολή της ποινής εξάμηνης φυλάκισης που είχε επιβληθεί στον νυν παίκτη της Μπάγερν Μονάχου, τον Δεκέμβριο του 2019. Η υπόθεση αφορά τη θυελλώδη σχέση του Ερναντέζ με την τότε σύντροφό του, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν αλληλοκατηγορηθεί για βίαιη συμπεριφορά.

Ο τότε ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε καταδικαστεί δύο φορές (τη μία εξ αυτών μάλιστα είχε δηλώσει ένοχος) και του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα, όμως το ζευγάρι επανασυνδέθηκε και ταξίδεψε για διακοπές στο Μαϊάμι, αναρτώντας μάλιστα και φωτογραφίες στα social media. Για την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων, επιβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 στον Ερναντέζ ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή, όμως το δικαστήριο έκρινε ότι ο παίκτης της Μπάγερν -ως δις υπότροπος- δεν πληροί τις προϋποθέσεις χορήγησης αναστολής και διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy