Stepinski – Alves: Παρέλαβαν τα βραβεία και μίλησαν…

Ο Vana Alves και ο Mariusz Stepinski παρέλαβαν από τον ΠΑ.Σ.Π., το βραβείο Stoiximan Top Save και το UNICARS MVP by Volkswagen αντίστοιχα, της 4ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη παραχώρησαν δηλώσεις μετά την παραλαβή του βραβείου.

Ο τερματοφύλακας του Άρη δήλωσε:

“Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου βραβείο στην Κύπρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους του φίλαθλους για την ψήφο τους όπως και τον ΠΑ.Σ.Π. για την απονομή. Είναι καλό όταν αναγνωρίζεται η δουλειά σου στο γήπεδο ειδικά για εμάς τους τερματοφύλακες που έχουμε μια ιδιαίτερη θέση στο γήπεδο. Μπορεί να είναι ένα ατομικό βραβείο όμως το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό επίτευγμα ήταν που κερδίσαμε το παιχνίδι. Οπόταν είμαι χαρούμενος για αυτό το ατομικό βραβείο αλλά ο στόχος μου είναι να δουλεύω για την ομαδική επιτυχία μαζί με τους συμπαίκτες μου”.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη δήλωσε:

“Για αυτό το βραβείο θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι η εμφάνιση μου και τα τρία γκολ βοήθησαν τον Άρη να κερδίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Φυσικά για ένα επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι που ήταν πολύ δύσκολο ήταν σημαντικό που κερδίσαμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy