Φανούριος: “Έχουμε σημαντικές επιστροφές ποδοσφαιριστών, μοναδικός στόχος η νίκη κόντρα στην Ομόνοια”

Τι ανέφερε σε σημερινές(15/10) ραδιοφωνικές δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε σήμερα(15/10) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, για το επικείμενο ντέρμπι με την Ομόνοια και όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά:

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα παραδοσιακό ντέρμπι με την Ομόνοια, ένα παιχνίδι που είναι πάντα αμφίρροπο. Δεν κρίνεται τίποτα αλλά είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί που θα τους κυνηγήσουν και οι δυο ομάδες. Εμείς αφήσαμε πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στη Λευκωσία, όμως ο Απόλλωνας έχει την ποιότητα και την εμπειρία και θα ταξιδέψουμε στη Λευκωσία με μοναδικό στόχο να κερδίσουμε.

Είναι ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής. Είναι δύο ποιοτικές ομάδες, καμιά φορά τα αποτελέσματα είναι και θέμα συγκυριών. Είναι 50-50 οι πιθανότητες”.

Σε περίπτωση νίκης του Απόλλωνα, η Ομόνοια θα μείνει πίσω πολύ από την ομάδα σας, το σχόλιο σας: “Δεν προετοιμάζεσαι ποτέ με τα πιθανά σενάρια. Το πρωτάθλημα είναι μια διαδικασία βαθμοθηρίας. Είναι ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα, θα αγωνιστούν όλοι με όλους τέσσερις φορές. Εμείς φτάνουμε στο τέλος ενός δύσκολου προγράμματος με πέντε συνεχόμενα ντέρμπι, βάζοντας μέσα και το παιχνίδι με τον Άρη”.

Για το πως αντιμετωπίζει ο Απόλλωνας το παιχνίδι: “Εντάξει δεν υπάρχει κάποιο άγχος, κανένα ίχνος φόβου, η βαθμολογική της συγκομιδή δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές της δυνατότητες, όμως εμείς έχουμε σημαντικές επιστροφές ποδοσφαιριστών που δεν τους είχαμε τα προηγούμενα παιχνίδια ή αγωνίστηκαν λιγότερο. Αναφέρουμε στους δύο Γιοβάνοβιτς και Αλμπάνη”.

Αγωνιστικά νέα: “Θα λείψουν οι Μάρκοβιτς, Τζουμ και Κατελάρης. Ο Μάρκοβιτς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς, έχει ένα χρόνιο πρόβλημα που δεν ξεπέρασε ακόμη”.

Αν θα είναι έτοιμοι κάποιοι στο επόμενο παιχνίδι: “Είναι προτιμότερο να μην θέτουμε χρονοδιαγράμματα, ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά”.

Για την παρουσία του κόσμου: “Είναι πάρα πολύ νωρίς, μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί περίπου 400 εισιτήρια, ίσως 1000 φίλοι του Απόλλωνα να είναι στη Λευκωσία”.

Για Μαυρία, Παναγιώτου, Παπουλή και Γιούστε: “Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτά είναι σύνηθες φαινόμενα, δεν είναι καμία ιδιαιτερότητα. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Είναι Απόλλων εναντίον Ομόνοιας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy