Θέλει την πρώτη κούπα της χρονιάς…

Η Ολυμπιάδα Ν. και ο Property Gallery Απόλλων θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον Τελικό

Με ένα άκρως ενδιαφέρον αγώνα ολοκληρώνεται την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 το τουρνουά Γυναικών «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» που αντικαθιστά τη φετινή σεζόν το Σούπερ – Καπ  που δεν θα διεξαχθεί.

Η Ολυμπιάδα Ν. και ο Property Gallery Απόλλων θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον Τελικό, αφού την Τρίτη στους ημιτελικούς κέρδισαν την Ανόρθωση με 3-1 (στο ΛΕΥΚΟΘΕΟ) και την ΑΕΛ με 3-0 στο «ΚΙΤΙΟΝ» αντίστοιχα.

Ο Τελικός θα διεξαχθεί στις 20:00 στο «ΚΙΤΙΟΝ» και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports 3.

H Oλυμπιάδα όπως έδειξε με την Ανόρθωση είναι γεμάτη ομάδα και φέτος ενισχύθηκε με την Ουκρανή κεντρικό Daria Zorc και τη λίμπερο Θέλμα Χριστοφόρου.

Ο Property Gallery Απόλλων από την άλλη εντυπωσίασε με την ΑΕΛ στο τοπικό ντέρμπι, αφού κέρδισε καθαρά με 3-0 σετ. Οι «γαλάζιες» απέκτησαν την Πορτορικάνα πασαδόρο  Jennifer Nogueras.

Η ομάδα που θα κερδίσει το τουρνουά θα αποκτήσει ψυχολογική ένεση ενόψει της 1ης αγωνιστικής της ερχόμενης Τρίτης 19 Οκτωβρίου 2021. Η Ολυμπιάδα φιλοξενεί την ΑΕΛ στο ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και ο Property Gallery Απόλλων την Ανόρθωση στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy