Γενάρη παίρνει το χρήμα από Σάλαι ο Απόλλωνας

Παραχωρεί τον Σάλαϊ η Φενέρ

Στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε παίζει από τον περασμένο Ιανουάριο ο Ατίλα Σάλαϊ, αφήνοντας την Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού. Σε αυτούς τους μήνες έχει εξαιρετική απόδοση και σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η Γουέστ Χαμ έκανε πρόταση για την απόκτηση του ύψους 12 εκατ. ευρώ, αλλά η «Φενέρ» απάντησε αρνητικά.

Ο 22χρονος Ούγγρος διεθνής αμυντικός κοστολογείται από την τουρκική ομάδα στα 30 εκατ. ευρώ, ενώ τον είχε αποκτήσει με μόλις τρία εκατ., κι αυτό οφείλεται κυρίως στις καταπληκτικές εμφανίσεις του το καλοκαίρι στο EURO.

Να σημειωθεί πως το μεταγραφικό αυτό θέμα ενδιαφέρει πάρα πολύ τον Απόλλωνα στην Κύπρο, καθώς διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του Ούγγρου διεθνή αμυντικού κοντά στο 13%. Πέραν της Γουέστ Χαμ, ενδιαφέρον προκύπτει από Λέστερ, Αταλάντα, Νάπολι και Ατλέτικο Μαδρίτης. Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η διοίκηση της Φενέρ έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο για να δώσει λύση στα οικονομικά προβλήματα της.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy