Νέα «βόμβα»… Τα αφεντικά τρελάθηκαν!!!

Έτοιμοι να προσφέρουν 1 δισ. ευρώ για την αγορά -και- της Ίντερ οι Σαουδάραβες της Νιούκαστλ!

Τα -νέα- αφεντικά της Νιούκαστλ… αποτρελάθηκαν!

Σύμφωνα με τη Libero, οι Σαουδάραβες ετοιμάζονται να προσφέρουν 1 δισεκατομμύριο ευρώ για την αγορά και της Ίντερ, λίγες ημέρες αφότου απέκτησαν τις «καρακάξες», κάνοντάς τις αυτομάτως την πιο ισχυρή οικονομικά ομάδα στον πλανήτη!

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, οι νέοι ιδιοκτήτες του Newcastle United Public Investment Fund έχουν αρχίσει ήδη τις επαφές με την οικογένεια Ζανγκ. Ο δύο πλευρές, θυμίζουμε, είχαν συζητήσεις και πέρυσι, αλλά ο κινεζικός όμιλος δεν ήθελε να πουλήσει τους «νερατζούρι» τότε. Αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα και η PIF είναι έτοιμη να προσφέρει τρελά λεφτά στην υπερχρεωμένη οικογένεια, προκειμένου να αγοράσει και τους πρωταθλητές Ιταλίας!

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως η επανέναρξη στις διαπραγματεύσεις έγινε τις τελευταίες εβδομάδες, μετά και την αποτυχία της Ευρωπαϊκής Super League, με την οικογένεια Ζανγκ να είναι, πλέον, κάτι παραπάνω από θετική για πώληση του κλαμπ.

Η PIF, συμπληρώνει η Libero, προσπαθεί να «καθαρίσει» τη δημόσια εικόνα της Σαουδικής Αραβίας μέσω του ποδοσφαίρου και θέλει να δημιουργήσει ένα δίκτυο παντού στον κόσμο, αφού μετά την Ίντερ -και τη Νιούκαστλ- στόχος τους είναι η Μαρσέιγ και άλλος ένας σύλλογος στη Βραζιλία!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy