Νίκες για Κούρη και ΑΠΕΠ

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Νέων Κ19 Γ΄κατηγορίας

Αχυρώνας Λιοπετρίου και Χαλκάνορας με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής οδηγούν την κούρσα του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ’ Κατηγορίας με επτά βαθμούς.

Κούρης Ερήμης και ΑΠΕΠ πέτυχαν σπουδαίες νίκες με 3-0 και 2-1 αντίστοιχα. Συγκεκριμένα η ομάδα του Κούρη Ερήμης με γκολ των Dugan(2) και Αμπρέσι πήρε την εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στην Ορμήδεια, ενώ η ομάδα της ΑΠΕΠ κέρδισε με 2-1 εκτός εδρας τη ΜΕΑΠ. Τα γκολ της ΑΠΕΠ πέτυχαν οι Ελευθερίου και Χαραλάμπους.

Η ομάδα του Κούρη έφτασε τους 4 βαθμούς μετρώντας μέχρι στιγμής μια ισοπαλία, μια ήττα και μία νίκη, ενώ η ΑΠΕΠ μετρά 3 βαθμούς έχοντας μια ήττα και μια νίκη, ενώ εκκρεμεί το αποτέλεσμα της 2ης αγωνιστικής με την ΕΛΗΑ Λυθροδόντα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Ομόνοια Ψευδά – Ολυμπιάς Λυμπιών 0-0
Ηρακλής Γερολάκκου – Οθέλλος Αθηαίνου 0-2
Ομόνοια 29Μ – Χαλκάνορας 0-1
Πέγεια 2014 – Αχυρώνας Λιοπετρίου 1-2
Κούρης Ερήμης – ΠΟ Ορμήδειας 3-0
ΜΕΑΠ – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς 1-2

Ο αγώνας Εληά Λυθροδόντα – ΠΟ Ξυλοτύμπου διακόπηκε στο 27ο λεπτό όταν η φιλοξενούμενη ομάδα έμεινε με 6 ποδοσφαιριστές. Στο χρονικό σημείο της διακοπής η Εληά ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy