Διαψεύδει ο ΚΟΑ για την κάρτα Φιλάθλου…

Ο ΚΟΑ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που προέκυψε σήμερα με την κάρτα Φιλάθλου και την Σύμβαση Επεξεργασίας Δεδομένων μεταξύ του ΚΟΑ και της εκτελούσας την επεξεργασία εταιρείας.

Η ανακοίνωση:

Σε σχέση με σημερινό δημοσίευμα αναφορικά με την Κάρτα  Φιλάθλου, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού απορρίπτει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και επισημαίνει ότι, ασφαλώς και βρίσκεται σε ισχύ Σύμβαση Επεξεργασίας Δεδομένων μεταξύ του ΚΟΑ και της εκτελούσας την επεξεργασία εταιρείας.

Όσον αφορά στην προκήρυξη διαγωνισμού σχετικά με την Τεχνική Υποστήριξη της Κάρτας Φιλάθλου, αναφέρουμε ότι λόγω της ανάγκης αναβάθμισης του συστήματος με βάση τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας, ο Οργανισμός βρίσκεται σε διαδικασία  εξέτασης διαφόρων επιλογών, με στόχο την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για τη συνέχιση και βελτίωση της λειτουργίας και τεχνικής υποστήριξης της Κάρτας Φιλάθλου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy