“Δεν λυγίζουμε, δεν υποχωρούμε, συνεχίζουμε…”

Ανακοίνωση από την Καλαθοσφαιρική ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ σχετικά με τον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση αλλά και το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΠ.

 

Αναλυτικά: 

Ως διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, θέλουμε να συγχαρούμε τους παίκτες και το προπονητικό σύνολο της ομάδας μας για την πολύ καλή εμφάνιση που είχαν απέναντι στην Ανόρθωση. Θέλουμε να τους δώσουμε τα εύσημα που πάλεψαν με όλα τους τα ψυχικά αποθέματα μέσα στο γήπεδο απέναντι σε κάθε δυσκολία και αντίπαλο που προέκυψε.
Η ομάδα παρατάχθηκε μονάχα με επτά παίχτες στο ενεργητικό της λόγω των τραυματισμών του Μάριου Μονιάτη και Μάικ Ραντοβάνοβιτς. Ακόμα και υπό αυτές τις περιστάσεις η ομάδα δεν δίστασε να παλέψει στο παιχνίδι και να αγγίξει τη νίκη.
Μέχρι τώρα έχουμε δυο συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά αυτό δεν μας πτοεί, περισσότερο μας πεισμώνει για να πάρουμε τη πρώτη μας νίκη στο επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε την ΑΕΛ εκεί που της αξίζει!
Καλούμε τους παίχτες μας να σηκώσουν κεφάλι , να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και να καθαρίσουν το μυαλό τους γιατί ο δρόμος είναι μακρύς. Θέλουμε νίκη όμως! Θέλουμε επιτακτικά τη νίκη. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο Νίκος Σολωμονίδης το επόμενο Σάββατο στις 16 Οκτωβρίου η ώρα 19:30 και να σπρώξει την ομάδα μας στη πρώτη της νίκη απέναντι στον ΑΠΟΠ.
Οι ήττες ενοχλούν ιδίως με τον τρόπο που προέκυψε η ψεσινή! Όμως βλέπουμε μια Βασίλισσα που δίνει ένα δύσκολο αγώνα για να επιστρέψει στο θρόνο της. Τα όνειρα μας δεν πρόκειται να χαθούν μέσα στη νύχτα και η προσπάθεια αυτή δεν θα αρχειοθετηθεί στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως ακόμα μια αποτυχημένη προσπάθεια. Η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ επιστρέφει και με σταθερά βήματα θα φθάσει στον προορισμό της.
Δεν λυγίζουμε, δεν υποχωρούμε, συνεχίζουμε…
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy