Μόνο οι λεπτομέρειες για τον «γάμο» Γιαννίκη-ΑΕΚ

Ο Αργύρης Γιαννίκης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα και να απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Μια ανάσα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Αργύρης Γιαννίκης, με τον Ελληνογερμανό προπονητή να είναι αυτός που επιλέχθηκε από τους ανθρώπους της «Ένωσης» για να αντικαταστήσει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η περσινή εξαιρετική του σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει λοιπόν να… εξαργυρώνεται, ενώ το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, τον έφεραν πρώτο στις προτιμήσεις των Παπαδημητρίου-Κονέ.

Οι επαφές έχουν προχωρήσει τόσο, που έγινε γνωστό πως ο Γιαννίκης θα φέρει μαζί του πιθανότατα έναν βοηθό και έναν γυμναστή, προπονητής τερματοφυλάκων θα παραμείνει ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, ενώ ο Νίκος Παναγιωτάρας θα βρίσκεται στο πλευρό του.

Φυσικά, η ΑΕΚ πριν καταλήξει στην περίπτωση Γιαννίκη, τσέκαρε προσεκτικά και την αγορά του εξωτερικού, όμως δεν βρήκε κάτι που να της κέντρισε το ενδιαφέρον, αφού αυτή την περίοδο οι επιλογές είναι περιορισμένες.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy