Ισοπαλία για ΑΕΖ

ΑΕΖ - ΟΡΜΗΔΕΙΑ 0-0

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΖ να πάρει τη νίκη αφού παρά την ανωτερότητα της και εξήλθε ισόπαλη 0-0 με την Ορμήδειας εντός εδρας.

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησαν τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα με τους γηπεδούχους να είναι πιο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις του. Η ομάδα της ΑΕΖ προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της και να απειλήσει.

Αν εξαιρέσουμε μια ευκαιρία για την ΑΕΖ με τον Παχίπη να πλασάρει αλλά τον τερματοφύλακα της Ορμήδειας να σώζει δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου που ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΖ με τους Ζήνωνος και Μαντέ να παίρνουν τις θέσεις των Κυριάκου και Παχίπη.

Η πρώτη ευκαιρία στην επανάληψη ήρθε για τους γηπεδούχους με την κεφαλιά του Ζήνωνος να αποκρούει ο τερματοφύλακας της Ορμήδειας. Το παιχνίδι έγινε πολύ γρήγορο με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο περιοχές.

Το παιχνίδι μπήκε στα τελευταία του λεπτά χωρίς να αλλάζει κάτι παρά την πίεση που εξάσκεισαι η ΑΕΖ. Τελικά ο αγώνας ολοκληρώθηκε στη “λευκή” ισοπαλία.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy