Χρίστος Χαραλάμπους: “Χωρίς την ομάδα δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω, θέλω να πετύχω περισσότερα γκολ στην συνέχεια”(video)

Στην κάμερα του Lemesosinsports.com μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Καρμιώτισσας Κ-15, Χρίστος Χαραλάμπους

Ο σκόρερ των δύο γκολ της σημερινής (9/10) νίκης (3-1) επί του Άρη με ανατροπή, για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων μίλησε στην ιστοσελίδα μας.

Ο Χαραλάμπους αναφέρθηκε στην νίκη, στα δύο γκολ που πέτυχε, τους στόχους της ομάδας και την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για την νίκη και τα δύο γκολ που πέτυχε: Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο και συνεχίζουμε. Χωρίς την ομάδα δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω σήμερα.

Για τους στόχους: Θέλω κάθε αγωνιστική να βελτιώνομαι. Ως ομάδα επίσης να βελτιωθούμε ώστε να ανέβουμε στην Ανώτατη Κατηγορία και να χτυπήσουμε το Πρωτάθλημα.

Για την συνέχεια του Πρωταθλήματος: Θα ‘ θελα να συνεχίσω αυτές τις καλές αγωνιστικές επιδόσεις και να πετύχω περισσότερα γκολ.

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy