Δεν παραδίδει την έδρα ο Θεμιστοκλέους…

Δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραδώσει την έδρα στο ΕΛΑΜ ο βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Facebook. Ενώ ανακοίνωσε Δημοσιογραφική διάσκεψη την ερχόμενη Τρίτη

Στην ανάρτηση αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «οι βουλευτικές έδρες καταλαμβάνονται με την ψήφο του λαού! Και στη δική μου συνείδηση: Δεν παραδίδονται. Δεν προδίδονται. Δεν εκβιάζονται. Δεν απειλούνται. Δεν παραχωρούνται. Δεν ξεπουλιούνται. Δεν εξαγοράζονται!».

Υπενθυμίζεται ότι το τέλος της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΕΛΑΜ.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Γεάδη Γεάδη, το Πολιτικό Συμβούλιο συνεδρίασε χθες βράδυ στην παρουσία του κ. Θεμιστοκλέους και κατέληξαν ομόφωνα στην απόφαση για τερματισμό της συνεργασίας τους.

Στην ανακοίνωση το κόμμα τονίζει ότι «η Παράταξή μας καταδικάζει την επαναλαμβανόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά του, παρόλες τις προφορικές, γραπτές και κατ´ ιδίαν συστάσεις που του είχαν γίνει και που αντιτίθεται με τον εσωκομματικό κώδικα δεοντολογίας του κόμματος τον οποίον είχε προσυπογράψει.

Καλούμε τον κ. Θεμιστοκλέους να παραδώσει την κοινοβουλευτική έδρα, σεβόμενος την λαϊκή ετυμηγορία που κατέταξε το Ε.ΛΑ.Μ ως 4η πολιτική δύναμη, με 4 βουλευτές».

Στην πρώτη του αντίδραση πάντως μετά την απόφαση του ΕΛΑΜ ξεκαθάρισε ότι δεν αλλάζει τίποτα για τον ίδιο τονίζοντας παράλληλα ότι δεν ήταν ποτέ μέλος του κόμματος αλλά για χάρη των εκλογών υπήρξε μια συνεργασία.

Σημειώνεται πως ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους απασχόλησε έντονα το τελευταίο διάστημα με τη συμπεριφορά του μέσα από εντάσεις που προκλήθηκαν ανάμεσα στον ίδιο και βουλευτές. Η συμπεριφορά του εντός της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής το έφεραν μάλιστα ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy