Ανδρώθηκε στον Απόλλωνα, παίρνει τις ευκαιρίες του στην ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ πλέον παίρνει τις ευκαιρίες του ο Μάριος Ιωαννίδης

Ο Μάριος Ιωαννίδης μετακόμισε από τον Απόλλωνα στην ΑΕΛ το φετινό καλοκαίρι και από την πρώτη αγωνιστική, φάνηκε πως θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες.
Τον 19χρονο φόργουορντ τον είχε ξεχωρίσει προ διετίας ο Αντώνης Κωνσταντινίδης στους “γαλάζιους” και τον προώθησε στην ανδρική ομάδα. Την πρώτη του χρονιά έπαιξε μόνο ένα παιχνίδι και για μόνο ένα λεπτό. Πέρσι έπαιξε άλλο ένα παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Φώτη Τακιανού και ακόμα δύο με τον Μάνο Μανουσέλη.
Στο πρώτο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ για το φετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Super League, ο Ιωαννίδης αγωνίστηκε για 15 λεπτά, στα οποία σημείωσε 5 πόντους (τους περισσότερους μέχρι σήμερα σε ένα παιχνίδι), με 1/1 δίποντα και 1/2 τρίποντα, ενώ είχε ακόμα 4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.
Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μάρκος Ασωνίτης εμπιστεύεται τον νεαρό φόργουορντ και ο ίδιος φαίνεται διατεθειμένος να δικαιώσει τον προπονητή του γι αυτή την επιλογή.

 

cyprusbasket.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy