Η FIFA αλλάζει τον κανονισμό του οφσάιντ και η Ιταλία αρχίζει να τον εφαρμόζει στο πρωτάθλημα Κ18!

Η FIFA ετοιμάζεται να αλλάξει τον κανονισμό του οφσάιντ και το ιταλικό ποδόσφαιρο δέχεται να εφαρμόσει τα νέα δεδομένα από του χρόνου, στο πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών!

Μέσα στις -αρκετές- αλλαγές που «μαγειρεύονται» για τα επόμενα χρόνια στο ποδόσφαιρο, δεδομένα θα πρέπει να περιμένουμε τέτοιες και σε ό,τι έχει να κάνει με το οφσάιντ.

Σύμφωνα με το ιταλικό Sky Sport, μάλιστα, η FIFA ήδη έχει σκεφτεί την πρώτη μεγάλη αλλαγή, καθώς θέλει να βάλει STOP στο ότι ακόμη και το… ένα χιλιοστό είναι οφσάιντ!

Στόχος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, αναφέρει το Sky Sport, είναι να υπάρχει μια «απόσταση», για να μπορεί να θεωρηθεί οφσάιντ. Για την ακρίβεια, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η FIFA θέλει το οφσάιντ να προκύπτει ως εξής: Από την εξέταση του σημείου στο οποίο βρίσκεται το πίσω πόδι του επιτιθέμενου και το μπροστά του αμυνόμενου. Αυτό, φυσικά, όπως πιστεύουν στη FIFA, θα βοηθήσει τους επιτιθέμενους και το… θέαμα!

Ήδη, λοιπόν, η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δέχεται να κάνει το «πείραμα» και από την επόμενη σεζόν να διοργανώσει το πρωτάθλημα των κάτω 18 ετών με αυτόν τον -νέο- κανονισμό του οφσάιντ!

Έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε πώς θα πάει…

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy