Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό με έξι τραυματίες

Έξι πρόσωπα τραυματίστηκαν, οι τέσσερις σοβαρά, σε τροχαία σύγκρουση δύο οχημάτων, που συνέβη χθες (3/10)βράδυ, στη Λεμεσό, με την Τροχαία Λεμεσού να διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση.

Γύρω στις 8.25 το βράδυ της Κυριακής, αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος στην οδό Γεώργιου Καλογερόπουλου, στη Μέσα Γειτονιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος, με συνεπιβάτισσες τέσσερις γυναίκες ηλικίας 49, 37, 35 και 33 ετών. Από τη σύγκρουση οι έξι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε ιδιωτική πολυκλινική ο 67χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος και στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, οι πέντε επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 67χρονος υπέστη κάταγμα θώρακος, ο 46χρονος τραυματισμό πνευμοθώρακα, κάταγμα στη μέση και κατάγματα στα πλευρά και στο θώρακα, η 49χρονη κατάγματα κρανίου, αυχένα, πλευρών και θώρακα, και η 35χρονη κάταγμα στο δεξί χέρι. Επίσης σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, οι 37χρονη και 33χρονη υπέστησαν εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός τους. Οι έξι τραυματίες κρατήθηκαν για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται από τους ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Εξετάσεις στη σκηνή διενήργησαν μέλη της Τροχαίας Λεμεσού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy