Σείστηκε το «Καραϊσκάκη» στην βράβευση Σπανούλη

Αποθέωση από 25 χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού για τον Βασίλη Σπανούλη, κατά την βράβευσή του από την ΠΑΕ. «Μείνε κοντά μας», τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη, «ζήτω ο Ολυμπιακός», τόνισε ο Σπανούλης.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθησαν στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» πριν την σέντρα του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την Σούπερ Λίγκα. Ο Βασίλης Σπανούλης, εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μπάσκετ για έντεκα χρόνια, τιμήθηκε από την ΠΑΕ και από τον ισχυρό άνδρα της, Βαγγέλη Μαρινάκη στο κέντρο του γηπέδου, με 25 χιλιάδες φίλους της ομάδας να χειροκροτούν και να αποθεώνουν τον 39χρονο πρώην γκαρντ.

«Σήμερα έχουμε τη χαρά να βραβεύσουμε τον μεγαλύτερο αθλητή που έχει περάσει από την ομάδα μπάσκετ. Σε ευχαριστούμε και θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί μας είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ»,
ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Από την πλευρά του, ο Σπανούλης τόνισε: «Καλησπέρα παιδιά. Ευχαριστώ πολύ πρόεδρε που με βραβεύεις στον ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαι δίπλα στην ομάδα. Ζήτω ο Ολυμπιακός». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε στον Σπανούλη ένα βραβείο, ένα κάδρο με την φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας με όλες τις υπογραφές των παικτών και μία ακόμα με το νούμερο «7» και το όνομα Σπανούλης.

Στην συνέχεια, ο πρώην μπασκετμπολίστας κατευθύνθηκε προς την Θύρα 7 με υψωμένες γροθιές και χαιρέτησε τον κόσμο σε όλες τις εξέδρες του γηπέδου.

Σείστηκε το «Καραϊσκάκη» στην βράβευση Σπανούλη

Σείστηκε το «Καραϊσκάκη» στην βράβευση Σπανούλη

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy