Κέρκεζ: “Δουλειά μου είναι να αλλάξω κάτι αν δεν πάει καλά”

Δηλώσεις Ντούσαν Κέρκεζ

Ευχαριστημένος για την εκτός έδρας νίκη (3-1) επί της ΠΑΕΕΚ, η οποία ήρθε με ανατροπή, παρουσιάστηκε στην διάσκεψη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΛ.

Αναλυτικά τι είπε:

“Είναι πολύ πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα είναι δυνατό, καμία ομάδα δεν είναι εύκολη. Και η ΠΑΕΕΚ σήμερα ήταν καλή. Μίλησα με τον Μάκη πριν το παιχνίδι και του έδωσα συγχαρητήρια, με καινούργια ομάδα και χαμηλό μπάτζετ δεν είναι εύκολο. Καλή συνέχεια στην ΠΑΕΕΚ.

Το πρώτο μέρος ήταν 1-0 για την ΠΑΕΕΚ αλλά δεν ήμασταν κακοί, προσπαθήσαμε και κάναμε κάποιες ευκαιρίες. Σίγουρα αλλάξαμε κάποια πράγματα στο β’ μέρος και ήμασταν καλύτεροι. Έχουμε παίκτες με ποιότητα, όποιος έρθει απ’ τον πάγκο μπορεί να βοηθήσει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, σε όλους όχι μόνο σε αυτούς που άλλαξαν το παιχνίδι. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε από την Λεμεσό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που θα πάνε με την Εθνική. Να έρθουν πίσω με υγεία”.

Για τις αλλαγές που έκανε και άλλαξε το ματς: Δουλειά μου είναι να αλλάξω κάτι αν δεν πάει καλά. Αν δεν είχαμε αποτέλεσμα, η ευθύνη θα ήταν δική μου. Αλλάξαμε σύστημα, ξέρουμε την ποιότητα που έχουμε με τρεις στράικερς. Και ο Μάζουρεκ ξέρουμε ότι είναι ένας καλός παίκτης. Αλλά θέλουμε δουλειά και υπομονή. Κάποιοι παίκτες προσαρμόζονται και είναι από το πρώτο ματς μέσα, κάποιοι άλλοι θέλουν παραπάνω.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy