Κυρίαρχος ο Άρης, προηγείται με 2-0 στο ημίχρονο

ΑΡΗΣ - ΕΝΠ 2-0 ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με 2-0 προηγείται ο Άρης στο ημίχρονο για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Ε.Ν.Π με γκολ του Σικόρσκι και Πατσέκο με εκτέλεση πέναλτι.

Δυνατά μπήκε ο Άρης στον αγώνα και μόλις στο 4ο λεπτό με Κβάτσιουκ έχασε την πρώτη του ευκαιρία καθώς δεν πλάσαρε τον τερματοφύλακας όπως θα ήθελε, μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ με πάσα στον κενό χώρο. Στο ίδιο λεπτό και πάλι ο τερματοφύλακας της Ε.Ν.Π πρόλαβε τον Στεπίνσκι. Ο Βάνα απέκρουσε πλασέ στο 6΄ σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Το πρώτο 20λέπτο κύλησε με τον Άρη να έχει την υπεροχή, ενώ στο 19΄ένα σουτ του Στεπίνσκι πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 26΄μετά από ωραία ομαδική ενέργεια η μπάλα έφτασε στον Στεπίνσκι στην περιοχή, που γύρισε όμορφα, απέφυγε το μαρκάρισμα και έστειλε όμορφη σέντρα στον Σικόρσκι που δεν αστόχησε και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 37΄ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή, με τον Πατσέκο να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 2-0! Στο 40΄η Ε.Ν.Π που δεν αμύνεται αλλά προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει σε γύρισμα στην εστία με τη μπάλα να περνά παράλληλα χωρίς να ακουμπήσει κάποιος για να πάει η μπάλα στα δίκτυα. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Άρη να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0!

 

‘Αρης: Βάνα Άλβες, Λόπες,  Μανού, Σικόρσκι, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Φράγκος, Κβάσουκ, Σίλντεφελντ,  Ρονκάλια, Πατσέκο.

Ε.Ν.Π: Κουτσού, Βιέρα, Κολοκούδιας, Ηλία, Κοτσόνης, Μαυρουδής, Μπάριτς, Ντρέσκα, Οκκαρίδης, Βισάριο, Πρωτόπαπας.

Δείτε το πέναλτι γκολ του Πατσέκο για το 2-0:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy