Ίδρωσε, αλλά λύγισε τη Γιανγκ Μπόις η Αταλάντα

Με γκολ του Πεσίνα στο 68’, η Αταλάντα κατάφερε να λυγίσει τη Γιανγκ Μπόις με σκορ 1-0 και πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League και πρώτη στη φυσική της έδρα.

Δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά έκανε τη δουλειά η Αταλάντα! Με γκολ του Πεσίνα στο 68’ έπειτα από υπέροχη προσπάθεια του Ζαπάτα, οι «μπεργκαμάσκι» επικράτησαν 1-0 της Γιανγκ Μπόις και έδωσαν συνέχεια στην ισοπαλία που απέσπασαν στην έδρα της Βιγιαρεάλ.

Για τον ιταλικό σύλλογο ήταν ένα ιστορικό αποτέλεσμα, αφού ήταν η πρώτη νίκη σε επίπεδο Champions League στη φυσική τους έδρα, στο «Gewiss Stadium», αφού τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στο Μιλάνο.

Σε ό,τι αφορά στην αναμέτρηση, η Αταλάντα δεν άφησε περιθώριο για αμφισβήτηση στους Ελβετούς, ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και μετά το 1-0 έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για ευρύτερη νίκη, αλλά ο γκολκίπερ, φον Μπόλμους είπε «όχι» τόσο στον Ζαπάτα, όσο και στον Μουριέλ.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του έκτου ομίλου

Αταλάντα-Γιανγκ Μπόις 1-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βιγιαρεάλ 22:00

Η βαθμολογία

1.Αταλάντα 4 (3-2)
2.Γιανγκ Μπόις 3 (2-2)
3.Βιγιαρεάλ 1 (2-2)
4.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0 (1-2)

Το πρόγραμμα της επόμενης (3ης) αγωνιστικής

Γιανγκ Μπόις-Βιγιαρεάλ 22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αταλάντα 22:00

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy