Οκταήμερη κράτηση σε 20χρονο – Ψάχνει κι άλλους η Αστυνομία για τα οπαδικά επεισόδια στην Λεμεσό

Υπό κράτηση 20χρονος για τα επεισόδια στη Λεμεσό. Συνεχίζονται οι έρευνες από την Αστυνομία για εντοπισμό κι άλλων προσώπων

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 20χρονου, που συνελήφθη για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για εντοπισμό των στοιχείων των υπόλοιπων προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια, από τα οποία τραυματίστηκαν δυο πρόσωπα, 24 και 30 ετών, με τον πρώτο να νοσηλεύεται με ενδοκρανιαία αιμορραγία και πολλαπλά κατάγματα μετωπιαίου οστού, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και τον δεύτερο, με θλαστικά τραύματα, εκδορές και μώλωπες, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο 20χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή των επεισοδίων έχοντας στην κατοχή του μια κουκούλα και μια σκισμένη φανέλα, που φαίνεται να ανήκει στον 24χρονο, ενώ συνελήφθη μετά που έτυχε των Πρώτων Βοηθειών, καθώς έφερε αριθμό τραυμάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος διατηρεί το δικαίωμα της σιωπής, ενώ το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτηση του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy