Θεόδωρος: “Η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα, κάποια πράγματα γίνονται εσκεμμένα”

Δηλώσεις Θεόδωρου Αντωνίου

Ο Διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε σήμερα (27/9) στον Super Sport FM 104, για όσα έγιναν στο χθεσινό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα.

Για ακόμη μία φορά ήταν πολύ έντονος για την διαιτησία της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι και για την επόμενη μέρα με την διαιτησία: “Μετά από ένα παιχνίδι όπως το ψεσινό μένει το συναίσθημα της πίκρας γιατί δεν πήραμε ότι δώσαμε. Πραγματικά δεν ξέρω πότε θα σταματήσει ο κατήφορος που έχουν πάρει κάποια πράγματα. Αποφασίσαμε ότι θα κρατήσουμε μια χαμηλή στάση χωρίς φωνές να δούμε τα δικά μας, να δώσουμε και πίστωση στους διαιτητές, ενώ προτείναμε και την κάθοδο ξένων για το VAR. Ο κόσμος μας έκρινε για αυτό όμως επιλέξαμε ένα χαμηλό προφίλ. Τι να πούμε άλλο; Χθες η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι ότι ο βαθμολογικός πίνακας δεν είναι αντικειμενικός. Ενέργειες για το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου θα κάνουμε ξανά, πάντα όμως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι εισηγήσεις που θα υπάρξουν θα είναι για να μην υπάρχουν λάθη που θα καθορίζουν αποτελέσματα. Τα γραπτά μένουν και είναι πολλά τα γραπτά τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι ένα όμορφο πρωτάθλημα μακριά από σκοπιμότητες. Το αν η ομάδα μας δεν παίζει καλά είναι ένα πράγμα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι διαιτητές δεν πρέπει να σφυρίζουν σωστά”.

Για την ένταση του κ. Κέρκεζ: “Μέχρι να έρθει η ώρα για την δημοσιογραφική του προπονητή μας είδαμε όλα τα στιγμιότυπα και αυτό εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον προπονητή μας. Δυστυχώς αρκετά πλάνα έδειξαν ότι αδικηθήκαμε και αυτό εκνεύρισε τον κύριο Κέρκεζ. Ίσως να πρέπει να βάλουμε και κάποιες επιπλέον κάμερες για να μην υπάρχουν τόσα ερωτηματικά για αρκετές φάσεις. Κάποια πράγματα γίνονται εσκεμμένα. Υπάρχει σκοπιμότητα! Η ίδια πλατφόρμα βάζει αμφισβητούμενα πέναλτι αλλά χθες το δικό μας δεν μπήκε πουθενά. Αν θέλουμε να επιστρέψουμε στο παρελθόν που δεν είχαμε καθόλου αμφισβητούμενες φάσεις ας το κάνουμε. Εσκεμμένα γίνονται κάποια πράγματα, μόλις έκανε παράπονο ο Ντούσαν έβαλαν μια φάση μετά ξέχασαν άλλη μια φάση. Δεν πιστεύω πως την ξέχασαν. Υπάρχει σκοπιμότητα, δεν είναι τυχαίο που δεν μπήκε το πέναλτι. Η ίδια η πλατφόρμα βάζει άλλες φάσεις, αυτός που κόβει τις φάσεις έχει όλο τον χρόνο. Δεν γίνεται να μην υπάρχει η φάση του Χαμάς και να προσπαθούμε να την βρούμε εμείς”.

Για το λάθος στις αλλαγές: “Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε. Αστεία λάθη…Παιδικά αν θες καλύτερα. Ο διαιτητής δεν ήταν συγκεντρωμένος. Άλλα πράγματα σκεφτόταν για αυτό άρχισε στο παιχνίδι την ώρα που κάναμε αλλαγές. Το αν θα αναλάβει κάποιος την ευθύνη είναι κάτι που περιμένουμε να δούμε και εμείς”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy